26 / 04 / 2024

Aydos Country ev teslimleri ne zaman?

Aydos Country ev teslimleri ne zaman?

Aydos Country ev teslimleri ne zaman? sorusunun yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede konut fiyatları 256 bin TL'den başlıyor...


Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile yükselen Aydos Country Evleri Sancaktepe'de hayata geçirildi. Aydos Country ev teslimleri ne zaman?


Toplam 900 daireye yer verilen Aydos Country Rezidans'ta daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Sinpaş  Aydos Country  Evleri fiyat listesi konut tiplerine bağlı olarak değişiyor. Projede dairelerin büyüklükleri minimum 69 metrekare, maksimum 208 metrekareden oluşuyor. 


Projede yürüyüş alanları, hamam, yüzme havuzu, oyun alanları,  spor alanları, güvenlik gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor.


Aydos Country Sancaktepe daire fiyatları 256 bin TL'den başlıyor. Projede 10 bin TL peşinatta, 2 ara ödeme yapılıyor, kalan kısım ise 30 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Aydos Country ev teslimleri ne zaman?


Teslimlerin 2017 yılı Ağustos ayında gerçekleşeceği projede satışlar devam ediyor. Aydos Country 50 dönümlük arsa üzerine yayılıyor. 


Aydos Country adres: Veysel Karani mahallesi, Gülhane caddesi No: 7 Sancaktepe/İstanbul


Aydos Country iletişim

Telefon: 444 1 440

Web: http://aydoscountry.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.c