29 / 03 / 2024

Avrupark fiyat!

Avrupark fiyat!

Avrupark fiyat bilgilerine göre projedeki dairelerin fiyatları en düşük 170 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2018 yılında yapılmadı hedefleniyor...


500 milyon TL yatırım bedeline sahip Bahçekent Avrupark, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri ile konumlandırılıyor. Avrupark fiyat listesi bilgileri öncesinde prjenin genel özelliklerinden bahsedelim.


Avrupark Bahçekent konut teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Proje 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Avrupark Bahçekent Evleri okullar, spor alanları, cami, havuz, marketler, etkinlik alanları, bankalar, yamaç terasları piknik alanları, restoranlar, oyun alanları, mağazalar, gölet, çim amfi, kafeler gibi sosyal imkanlara sahip. 


Metro hattına ve Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre, Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre mesafede inşa edilmekte olan Avrupark Evleri, Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası taşıyor. Projede Toki ve Emlak Konut güvencesi de bulunuyor.


Avrupark fiyat


Avrupark fiyat tablosu bilgileri kapsamında daireler 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki dairelerin alanları minimum 64 metrekare, maksimum ise 186 metrekare olarak tasarlandı.


Başakşehir Avrupark Bahçekent nerede?

Adres: Sanayi Mahallesi Hadımköy Hoşdere Yolu, Bahçekent 3. Etap Mercedes Fabrikası Karşısı Başakşehir / İstanbul

22 soruda Avrupark Bahçekent projesi!

Başakşehir Avrupark Evleri iletişim

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com