25 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent Konutları fiyat!

Avrupark Bahçekent Konutları fiyat!

Avrupark Bahçekent Konutları fiyat bilgileri kapsamında projede fiyatlar 170 bin TL'den başlıyor. Projede Toki ve Emlak Konut güvencesi bulunuyor...


Cihan İnşaat ve Konut Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen Bahçekent Avrupark Evleri, toplam 1.394 daire ve 86 ticari birim alanını kapsıyor. Avrupark Bahçekent Konutları fiyat bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


Ortak alanlarında okullar, havuz, restoranlar, gölet, cami ve piknik alanları, spor alanları, kafeler, çim amfi, marketler, oyun alanları, mağazalar, yamaç terasları, bankalar, etkinlik alanları bulunan Avrupark Bahçekent, Toki ve Emlak Konut güvencesid e taşıyor.


Toki Avrupark Evleri lokasyon olarak Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre mesafede inşa ediliyor.


Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor. 


Avrupark Bahçekent Konutları fiyat


Avrupark Bahçekent Konutları fiyat listesi bilgilerine göre projede daire fiyatları 170 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 500 milyon TL yatırım bedeline sahip olan projede daire büyüklükleri 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor.

22 soruda Avrupark Bahçekent projesi!

Toki Avrupark Evleri iletişim

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com