26 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent Konutları fiyat bilgisi!

Avrupark Bahçekent Konutları fiyat bilgisi!

Avrupark Bahçekent Konutları fiyat bilgisi kapsamındaki bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede daire teslimlerinin 3 yıl sonra yapılması hedefleniyor...


Avrupark Bahçekent Konutları fiyat bilgisinden önce projenin özelliklerinden bahsedelim. Projede 1.394 konut ve 86 ticari alan yer alıyor.


Avrupark Bahçekent Projesi'nde yürüyüş alanları, göletler, futbol sahası, tenis kortu, piknik alanları, fitness, masa tenisi, çocuk parkı, spor alanlar, sauna, buhar odası, pilates salonları, yürüme alanları, Türk hamamı, koşu ve bisiklet yolları gibi imkanlar bulunuyor.


Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından hayata geçirilen Bahçekent Avrupark Evleri'nde konut alanları 64 metrekare ile 185 metrekare arasında değişiyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Toki ve Emlak Konut güvencesi bulunan Bahçekent Avrupark Evleri, Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından konumlandırılıyor. 


Avrupark Bahçekent Konutları fiyat bilgisi doğrultusunda projede fiyatlar 170 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimlerinin 3 yıl sonra yapılması planlanıyor.

22 soruda Avrupark Bahçekent projesi!

Telefon: 444 61 63

Web Adresi: www.avrupark.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com