25 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Kale Topkapı Evleri nerede?

 Avrupa Konutları Kale Topkapı Evleri nerede?

Avrupa Konutları Kale Topkapı Evleri nerede? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor...


Avrupa Konutları Kale, Topkapı-Cezvizlibağ arasındaki noktada Artaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Avrupa Konutları Kale Topkapı Evleri nerede?


Kale Topkapı Avrupa Konutları sosyal olanakları arasında, fitness center, oyun alanları, yüzme havuzu, sauna ve Türk hamamı gibi alanlar yer alıyor. Proje 10 katlı 9 blok halinde yükseliyor.


Avrupa Konutları Kale'de 599 adet daire ile birlikte 52 ofis ve 30 ticari ünite bulunuyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor.


Kale Avrupa Konutları Topkapı Projesi'nde dairelerin alanları 77 metrekare ile 210 metrekare arasında değişirken, ofis alanlarının büyüklükleri 247 metrekareden başlıyor.


Avrupa Konutları Kale Topkapı Evleri nerede?


Avrupa Konutları Kale adres: Maltepe Mah. Londra Asfaltı Cd. No:32 Cevizlibağ - Zeytinburnu / İstanbul


Avrupa Konutları Kale Topkapı Evleri nerede? sorusuna detaylı yanıt için aşağıdaki iletişim bilgilerinden yararlanabilirsiniz. Projede teslimler 2016 yılının Nisan ayında yapılacak.


Topkapı Kale Avrupa Konutları iletişim

Telefon: 444 38 25

Web Sitesi: www.avrupakonutlarikale.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com