29 / 03 / 2024

Avrupa Konutları Kale konut fiyatları 641 bin TL'den başlıyor!

Avrupa Konutları Kale konut fiyatları 641 bin TL'den başlıyor!

Avrupa Konutları Kale konut fiyatları ile dükkan fiyatları için haberimizi inceleyebilirsiniz. Proje Artaş İnşaat imzası taşıyor...


Avrupa Konutları Kale konut fiyatları ile ilgili bilgiler öncesinde projedeki dükkan ve ofis fiyatlarından bahsedelim. Projedeki dükkanların fiyatları 2 milyon 519 bin TL'den, ofis fiyatları ise 2 milyon 86 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale'de daire fiyatları 641 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ Topkapı hattında hayata geçiriliyor.


Toplam 37 bin metrekare arsa alanına sahip olan Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ Projesi'nin ortak alanlarında; oyun alanları, fitness center, hamam, yüzme havuzu, sauna gibi ortak alanlar bulunuyor.


Cevizlibağ Avrupa Konutları'nda 599 daire, 30 ticari ünite ve 52 ofis yer alıyor. Projede teslimlerin 2016 yılının Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Avrupa Konutları Kale Topkapı'da ofislerin ofislerin büyüklükleri 100 metrekare ile 1.182 metrekare,dükkanların büyüklükleri ise 236 metrekare ila 1.061 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Daire alanlarının 77 metrekareden başlayıp 210 metrekareye kadar yükseldiği Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ'da ödemelerin yüzde 25'i peşin, kalan bedel banka kredisiyle ödeniyor. 


Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ adres: 

Maltepe Mah. Londra Asfaltı Cd. No:32 Cevizlibağ - Zeytinburnu / İstanbul


Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale iletişim

Telefon: 444 38 25

Web Sitesi: www.avrupakonutlarikale.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com