13 / 05 / 2024

Aslantepe Nurol Life Residence ne zaman teslim edilecek?

Aslantepe Nurol Life Residence ne zaman teslim edilecek?

Aslantepe Nurol Life Residence ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı ve proje hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor. Proje 50 katlı tek kule olarak inşa ediliyor...


"Aslantepe Nurol Life Residence ne zaman teslim edilecek?" sorusunun yanıtını vermeden önce proje detaylarından bahsedelim... Seyrantepe'de hayata geçirilen proje, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile inşa ediliyor. Projede hem konutlar hem de ticari birimler bulunuyor.


Aslantepe TT Arena Stadı'nın yanında konumlandırılan proje 145 bin metrekare inşaat alanına sahip. 250 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan proje 9 bin 252 metrekare arazi alanı üzerinde 50 katlı tek kule olarak yükseliyor. 


50 adet ofisin ve 2 adet adet dükkanın yer aldığı Nurol Life projesinin baza kısmında yer alan beş katlı ofis alanı triplex, dublex ve normal ofis olmak üzere üç farklı konseptte tasarlandı.


Nurol Life Residence projesinde 502 tane daire bulunuyor. Tavan yüksekliğinin 4 metre olarak tasarlandığı projede  1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Projedeki dairelerin alanları 62 metrekare ile 294 metrekare arasında değişiyor.



Aslantepe Nurol Life Residence ne zaman teslim edilecek?

Nurol Life Residence teslim tarihi 2017 yılının birinci çeyreği olarak belirlendi. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projede dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 800 dolardan başlıyor.



Satış ofisinin Büyükdere Caddesi Nurol Plaza'da yer aldığı Aslantepe Nurol Life projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları, 874 araçlık kapalı otopark bulunuyor.


Aslantepe Nurol Life adres bilgileri!

Büyükdere Cad. Nurol Plaza No:257 B Blok Merkez Satış Ofisi Maslak 34498 İstanbul Türkiye


Nurol Life Aslantepe iletişim

Telefon: 444  6496

Web : www.nurollife.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com