26 / 04 / 2024

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte teslimleri!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte teslimleri!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte teslimleri ne zaman yapılacak? Sorunun yanıtı ve proje hakkındaki bilgiler için haberimizi inceleyebilirsiniz.


Büyükçekmce'de hayata geçirilen projede; kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, Sağlık Kulübü, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, yürüyüş alanları, SPA ve güzellik merkezi, açık tenis, squash ve padel kortları gibi olanaklar bulunuyor. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte teslimleri ne zaman?


Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen projenin arsa alanı toplam 1 milyon 68 bin metrekare olarak belirlendi.


Villa tiplerinin 3 ve 7 odalı olarak tasarlandığı Toskana Orizzonte ulaşım olarak; Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre ve Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilen proje İstanbul Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de hayata geçiriliyor. 


Arıkan Yapı Toskana Orizzonte teslimleri


Arıkan Yapı Toskana Orizzonte teslimleri kapsamında projede ilk etaptaki evlerin teslimleri bu yılın Eylül ayında, ikinci etapta ise 2016'nın Haziran ayında yapılması planlanıyor.


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı