21 / 05 / 2024

Antasya Residence Ümraniye'nin tüm detayları!

Antasya Residence Ümraniye'nin tüm detayları!

Antasya Residence fiyatları, Antasya Residence teslim tarihi ve Antasya Residence iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. İşte Antasya Residence Ümraniye'nin tüm detayları!


Ant Yapı tarafından Ümraniye'de hayata geçirilen Antasya Residence projesi 150 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Proje içerisinde konut, ofis ve AVM yer alıyor. İşte Antasya Residence Ümraniye'nin tüm detayları.


50 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen Antasya Residence projesi 42 kat ve 617 bağımsız birimden oluşuyor. 80 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje TEM Ümraniye kavşağında, Carrefour Ümraniye önünde yükseliyor.


Antasya Residence Ümraniye teslim tarihi Ekim 2015 olarak belirlendi. Projede 74 metrekare 1 oda 1 salon, 110 metrekare 2 oda 1 salon daireler bulunuyor. Proje modüler sistem ile daireler daha büyük hale getirilebiliyor.


Antasya Residence Ümraniye fiyat listesi kapsamında daireler 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Proje içerisinde  fitness center, yüzme havuzu ve sosyal tesisler yer alıyor. 


Antasya Residence Ümraniye nerede?

Antasya Residence Ümraniye adres: Saray Mah. Akçakoca Cad. No:11 Ant Yapı merkez binası, 34768 Ümraniye – İstanbul


Antasya Residence Ümraniye iletişim

Tel : 0216 630 68 68

Web: www.antasya.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com