14 / 05 / 2024

Alibeyköy 5. Levent ne zaman teslim?

Alibeyköy 5. Levent ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının metrekare bazında hesaplandığı proje 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Peki Alibeyköy 5. Levent ne zaman teslim edilecek?


Alternatif daire tiplerinin 1 oda 1 salon ile 4 oda 1 salon arasında değiştiği projede fiyatlar metrekare bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor. Alibeyköy 5. Levent ne zaman teslim? sorusuna cevap vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. 


Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Alibeyköy 5. Levent projesi İstabul Eyüp Alibeyköy lokasyonunda konumlandırılıyor. Torunlar GYO ve Kiptaş tarafından inşa edilen proje 516 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 


Alibeyköy 5. Levent ne zaman teslim?

Alibeyköy 5. Levent'te dairelerin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. 


Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre, Levent ve Maslak'a 7 kilometre uzaklıkta bulunan projede ödeme planına göre yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında kalan bedel firma bünyesinde 24 ay vadesiz şekilde taksit yapılıyor.


1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeline sahip Alibeyköy 5. Levent'in sosyal donatıları içerisinde; yürüyüş ve bisiklet parkurları, gölet, festival meydanı, yansıma havuzları, açık hava sineması, amfi tiyatro, SPA merkezi ve doğal tarım alanı mevcut. 


Alibeyköy 5. Levent nerede?

Adres: Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Güzeltepe (Mevkii) TEM Alibeyköy Kavşağı, Eyüp/İstanbul


24 soruda 5. Levent projesi için tıklayın!


Alibeyköy 5. Levent satış ofisi 

Tel:  0212 600 14 00 

Web: www.5levent.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com