02 / 05 / 2024

Akyaşam Residence ne zaman teslim?

 Akyaşam Residence ne zaman teslim?

Akyaşam Residence ne zaman teslim? Akyaşam Residence daire fiyatları? Akyaşam Residence iletişim? Akyaşam Residence ödeme planı? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...


Akyaşam Residence ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. Satışların devam ettiği Akyaşam Residence projesi Trabzon Boztepe'de hayata geçiriliyor.


Ak İnşaat tarafından inşa edilen Akyaşam Residence projesi 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daire alternatifleri yer alıyor. Akyaşam Residence Trabzon projesi 18 blok halinde yükseliyor.


Akyaşam Residence daire fiyatları 240 bin lira ile 350 bin lira arasında değişiyor. Akyaşam Residence Boztepe'de kapalı yüzme havuzu, koşu parkuru, buhar odası, sauna, dinlenme alanları yer alıyor.


360 adet konuttan oluşan Boztepe Akyaşam Residence projesinde ödemeler banka kredisi, tamamı peşin, yarısı peşin kalanı teslimde şeklinde yapılabiliyor.


Trabzon Akyaşam Residence satış ofisi ile 0462 326 40 10 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz. Akyaşam Residence ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak bu yılının sonunda gerçekleşecek. 


Akyaşam Residence iletişim:

Telefon: 0462 326 40 10 

Web adresi: http://www.akinsaat.org/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com