01 / 05 / 2024

Aksoy Vip Konutları Ankara fiyat listesi!

Aksoy Vip Konutları Ankara fiyat listesi!

Aksoy Vip Konutları Ankara fiyat listesi kapsamında minimum daire fiyatı 290 bin TL olarak belirlendi. Panoramik manzaraya sahip olan dairelerin teslimleri 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşecek.


Aksoy Vip Konutları Ankara fiyat listesi kapsamında projede daireler 290 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Daire fiyatları hakkında daha detaylı bilgi vermeden önce projeden bahsedelim...


Üçgen Mimarlık İnşaat imzası ile Ankara - Pursaklar'da hayata geçirilen Aksoy Vip Konutları 2 blok olarak tasarlandı. Panoramik manzaraya sahip olan proje çevreyoluna yakınlığı nedeniyle ulaşım imkanı sunuyor.


Aksoy Vip Konutları Ankara projesinde banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. Projede bulunan dairelerin tamamı 200 metrekare 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede toplam 134 adet daire bulunuyor.


9 bin 425 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Aksoy Vip Konutları Ankara projesinde kapalı fitness salonu, halı saha, açık - kapalı otopark, mescid, kreş ve etüt odası gibi imkanlar sunuluyor.


Satış sürecinin devam ettiği Aksoy Vip Konutları Ankara fiyat listesi dahilinde projede minimum daire fiyatı 290 bin TL, maksimum ise 475 bin TL olarak belirlendi. Projede daire teslimleri 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşecek.


Aksoy Vip Konutları Ankara iletişim

Telefon: 0312 328 1 847

Web: http://www.aksoyvipkonutlari.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com