28 / 04 / 2024

Akçakoca Sky Tower fiyatları ne kadar?

Akçakoca Sky Tower fiyatları ne kadar?

Düzce Akçakoca'da hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de her şey dahil kapsamında hizmet veriliyor. Peki Akçakoca Sky Tower fiyatları ne kadar?


Dönemlere göre tatil yapılan Sky Tower Hotel projesi E 7 Grup imzasıyla hayata geçiriliyor. Akçakoca Sky Tower fiyatları ne kadar? sorusuna cevap vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. 


6 yıl boyunca 7 gece 8 gün tatil yapılabilen Akçakoca Sky Tower Hotel'de 183 tane deniz manzaralı oda 1 adet Kind Suite oda bulunuyor. Projede her şey dahil sistemi ile hizmet sunuluyor. 


Düzce Akçakoca'da inşa edilen Sky Tower Hotel projesinde sarı, kırmızı, mavi ve beyaz renklere göre ayrılmış tatil dönemleri yer alıyor. Beyaz dönem kış aylarını, sarı dönem sömestr, mavi dönem bahar aylarını ve kırmızı dönemde yaz aylarını ifade ediyor. 


Sky Tower Hotel projesi Karadeniz’in en büyük thasso therapy, spa-welness merkezi ve tek mavi bayraklı plajına sahip. Ayrıca projede kongre alanları, aktivite alanları, toplantı alanları, çocuklara özel alanlar, ibadet alanları ve  eğlence alanları gibi sosyal alanlar da mevcut.


Akçakoca Sky Tower fiyatları ne kadar?

4 kişilik aile için dönemlere göre fiyatlar:

Beyaz dönem (kış) 11 bin TL

Sarı dönem (sömestr) 16 bin TL

Mavi dönem (bahar) 14 bin TL

Kırmızı dönem (yaz) 21 bin TL


Sky Tower Devri Tatil adres

Ulaşım: Hacı Yusuflar Mh., Ceneviz Sokak, Akçakoca/ Düzce


Sky Tower Hotel telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com