29 / 03 / 2024

Aeropark Kurtköy daire fiyatları!

Aeropark Kurtköy daire fiyatları!

Aeropark Kurtköy daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Dairelerin home office olarak da kullanılabileceği proje 2 blok halinde inşa ediliyor.


Aeropark Kurtköy daire fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. 7 dairenin satış süreci devam eden Aeropark projesi Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor.


Projedeki dairelerin home office olarak kullanılabildiği Aeropark İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçiriliyor. Aeropark Kurtköy daire fiyatları haberimizin devamında bulunuyor. 


Aeropark projesininde tek katta 51 ile 242 metrekare arasında değişiklik gösteren perakende alanları yer alıyor. Projede sadece kiralanabilir ofisler yer alıyor. 


Aeropark Kurtköy daire fiyatları 200 bin dolar ile 400 bin dolar arasında değişen projede kiralık ofis fiyatları metrekare bazında 25 dolardan başlangıç gösteriyor.


Aeropark projesi konum olarak; Viaport AVM'ye 5 dakika ve Teknopark'a 1 dakika mesafede bulunuyor. 2 bloktan meydana gelen Aeropark projesinde daire seçenekleri 1+1, 2+1 olarak dizayn edildi. 


Kurtköy Aeropark satış ofisi

Telefon:0216 702 17 64 

Web adresi: www.esasgayrimenkul.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com