27 / 04 / 2024

1Coastal City fiyat listesi!

1Coastal City fiyat listesi!

1Coastal City fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. Banka kredisi ile daire sahibi olunabilen projede daire teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek.


1Coastal City fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim. Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje Büyükçekmece Gürpınar'da konumlandırılıyor. 


47 bin metrekare alan üzerinde yükselen 1Coastal City Büyükçekmece projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve penthouse daire tipleri bulunuyor.


280 tane dairenin yer aldığı 1Coastal City  projesinde dairelerin dışında 27 tane ticari birim bulunuyor. 3 blok olarak hayata geçirilen projede daire teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek.


1Coastal City Evleri'nde banka kredisi kullanmak mümkün. Projede sauna, açık/kapalı yüzme havuzu, fitness center, sinema odası, çocuk oyun odaları, cafe-bar, tuz odası ve Türk hamamı bulunuyor.


1Coastal City fiyat listesi kapsamında 1 oda 1 salon daireler 169 bin liradan satışa sunuluyor. Proje sahile 2 dakika, alışveriş merkezine 3 dakika, hastaneye ve metrobüse 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Proje, Atatürk Havalimanı'na ise 15 dakika mesafede yükseliyor. 


1Coastal City iletişim bilgileri

Tel: 444 40 27

Web: www.ozyurtlar.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı