26 / 04 / 2024

Gravür Park Orman Evleri'nde 525 bin TL'ye orman manzaralı konut!

Gravür Park Orman Evleri'nde 525 bin TL'ye orman manzaralı konut!

20 Nisan 2009 tarihinde Sarıyer semtinde Gravür İnşaat tarafından yapımına başlanan Gravür Park Orman Evleri'nde ilk etap teslimleri yapıldı. İkinci etap teslimleri ise 2011 yılının Kasım ayında gerçekleştirilecek


6 bin 500 metrekare arazi alanı üzerinde inşa edilen Gravür Park Orman Evleri, alanları 235 metrekare ile 287 metrekare arasında değişen çatı dubleksi ve bahçe dubleksi tipinde toplam 36 adet konuttan meydana geliyor.

Gravür Park Orman Evleri'nde satışı devam eden deniz manzaralı çatı dubleksi dairelerin fiyatı 825 bin liradan; orman manzarasına hakim olan çatı dubleksi dairelerin fiyatı ise 525 bin liradan başlangıç gösteriyor.

8 adet blok halinde yükselen Gravür Park Orman Evleri'nden daire satın almak için minimum oranda peşinat veriliyor. Kalan tutar içinde banka kredisi kullanılabiliyor. Veya daire tutarının tümü nakit olarak ödeniyor.

2 bin 200 metrekare inşaat alanı bulunan Gravür Park Orman Evleri'nin ayrıcalıkları arasında; açık yüzme havuzu, her daireye ait 3 adet otopark ve site güvenliği yer alıyor.

Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ergüç, Gravür Park Orman Evleri hakkındaki düşüncelerini şöyle özetliyor:

Projeyi kendi bakış açınızla değerlendirebilir misiniz?

"Gravür Park Orman Evleri, butik bir konut projesi. Sarıyer'in merkezine yakın olması ve bunun yanı sıra kısa süre sonra açılacak olan Sarıyer-Çayırbaşı tüneline 900 metre mesafede olması projenin hem yatırım hemde yaşamak için ciddi bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Önemli unsurlardan biride binaların yeni yapılıyor, kayalık zemine oturması olması, deprem yönetmeliğine göre yapılması güvenlik yönünden, iç işlerinde kullanılan malzemelerinde lüks katagoride olması burada yaşayacak olan insanların   yaşam kalitesini arttıracak. Dairelerin manzara avantajı mevcut.Bütün daireler orman manzarası gören konumda olup sınırlı sayıda daire boğaz manzarasıda görmekte.Bu durumda tüketicinin beğenesini kazanmaktadır. İnsanlar dairelerinde otururken iç açıcı bir manzara görmekten keyif alıyorlar ki maalesef İstanbulda bu heryerde mümkün olmuyor."

Nihai tüketiciler projenizi nasıl değerlendiriyor?

"Gelen talepten oldukça memnunuz. Zaten ilk etaptada oturum başladı. Nihai tüketici kısa sürede tünelden doğacak olan yol avantajı, bununla beraber  dairelerin primlenmesi, Sarıyer'in merkezine yalnızca 1.5 kilometre mesafede olması ve dairelerin manzara avantajı ile beraber ferahlığı,genşliği buraya olan ilgiyi arttırmış durumda."

0 212 243 72 58

www.gravurinsaat.com.tr

İclal Süzgün/ Emlakkulisi.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler