06 / 05 / 2024

Gölpark 3. Mahalle Gülümseyen Bahçeler satışta! 845 bin TL'ye!

Gölpark 3. Mahalle Gülümseyen Bahçeler satışta! 845 bin TL'ye!

Gölpark İstanbul villalarının fiyatları 845 bin TL ile 1 milyon 170 bin TL arasında değişiyor. T. İş Bankası ve Akbank bu projeye özel konut kredisi olanağı sunuyor...


İstanbul'un kuzeybatısındaki müstakil bahçeli tek konut projesi Gölpark İstanbul'da 120 villadan oluşan ilk iki mahalle sahiplerine kavuştu.

Doğayı özleyenler için şimdi de göllerle çevrili eşsiz bir ormanın hemen yanı başındaki Üçüncü Mahalle satışta.

Gölpark İstanbul'un üçüncü mahallesi 62 villadan oluşuyor. Üçüncü mahallede J Tipi, L Tipi, M Tipi villaların yanı sıra, özel bir tarzda dizayn edilen 4'lü villalardan oluşan Sıra Evler birbirinden kopamayan dostlar, komşuluk duygusunu sevenler için hazırlandı.

Her biri maksimum net kullanım alanına sahip, kompakt dizaynıyla bakımı kolay, güneş enerjisiyle yaşayan, “doğa kadar doğal” 62 özel villa, gülümseyen bahçeleriyle sahiplerini bekliyor.

Gölpark İstanbul'un Sosyal Tesis'inde ise yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme terasları, 500 metrekare spor merkezi, sauna, dinlenme alanları, 300 metrekare cafe – restaurant, 3 tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları, 100 metrekare çocuk kulübü, toplantı salonu ve keyifli yürüyüş alanları bulunuyor. Sosyal tesisin yanında 1000 metrekarelik Çarşı da Gölpark İstanbul'luların hizmetine sunuluyor. İstanbul'un son derece kıymetli, doğasıyla ender arazilerinden birinde kurulu, doğayla iç içe olmanın tüm lüksünü yaşatan Gölpark İstanbul, aynı zamanda şehre ve ulaşım noktalarına yakınlığıyla eşsiz bir konfor sağlıyor. Atatürk Havalimanı'na ve Maslak'a 30 dakika, Göktürk-Kemerburgaz'a 10 dakika uzaklıkta yer alması Gölpark İstanbul'un tercih edilmesinde önemli rol oynuyor.

Gölpark İstanbul villalarının fiyatları 845 bin TL ile 1 milyon 170 bin TL arasında değişiyor. T. İş Bankası ve Akbank bu projeye özel konut kredisi olanağı sunuyor.

http://www.golparkistanbul.com/

0212 322 06 00



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı