19 / 04 / 2024

Göktürk Suites'te 420 bin TL'ye 2+1! Son 2 konut!

Göktürk Suites'te 420 bin TL'ye 2+1! Son 2 konut!

Çatısında golf sahası ile yüzme havuzunun yer aldığı Göktürk Suites, Gültaş ile Şahin İnşaat tarafından inşa edildi. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı proje satışı süren son 2 konut kaldı


Gültaş ile Şahin İnşaat'ın ortak projesi olarak Kemerburgaz Göktürk'te hayata geçirilen Göktürk Suites'ın inşaatına 2008 yılında başlandı. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı proje son 2 konut kaldı.

Kemerburgaz Göktürk Suites'te kalan 114 metrekarelik 2+1 konutların fiyatı 420 bin TL olarak belirlendi. Hazırlanan ödeme planına göre ise tutarın en fazla 100 bin TL'lik kısmı için kredi kullanılabiliyor. Kalanı peşin olarak ödeniyor.

1.800 metrekare alan üzerinde hayat bulan Göktürk Suites, 12 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projeyi 90 metrekarelik 1+1'ler 114 metrekarelik 2+1'ler ve 150 metrekarelik 3+1'ler oluşturuyor.

Toplam 54 konuttan meydana gelen Göktürk Suites Evleri'nin en önemli özelliği ise çatısında golf sahası ile yüzme havuzunun yer alması…

Göktürk Suites

Kolay bir yaşam için düşünülmüş ayrıntılar ile bütünlenen Göktürk Suites, yaşama ilham katan detaylarla renkleniyor. Sunduğu eğlence ve alışveriş olanakları ile kendi dünyasını şekillendiren Göktürk Suites, şık daire seçenekleri, kargaşa ve stresten uzak lokasyonu ve çağdaş mimari çizgisi ile yeni bir dünya kuruyor.

Modern hayatın yaşama yer açan tüm detay ve ayrıcalıklarına yer veren daireler, yaşamınıza kolaylık katıyor. Her türlü teknolojik olanağa sahip daireler 1+1 ve 2+1 olarak ayrılıyor.

Bakış açınızı tamamen değiştiren özgün yaşam anlayışı ile şekillendirdiği terasında yer alan havuz ve güneşlenme alanlarında günün yorgunluğunu bırakabilir, mini golf sahalarında güneş ve sporun tadını aynı anda çıkarabilirsiniz.

0212 322 63 00

www.gultasinsaat.com

Projeden görüntüler için tıklayınız...


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri