19 / 04 / 2024

Vialand Eğlence Merkezi, Ramazan ayında 3 milyon ziyaretçi ağırladı!

 Vialand Eğlence Merkezi, Ramazan ayında 3 milyon ziyaretçi ağırladı!

Vialand Eğlence Merkezi, Ramazan ayında 3 milyon ziyaretçi ağırladı. Ramazan Bayramı'nda ise arife günü de dahil olmak üzere toplam 500 bin kişi Vialand'i tercih etti. Vialand, sadece bayram süresince 6 milyon liralık ciro yaparak, önemli bir başka rekor daha kırmış oldu.



Vialand Eğlence Merkezi, Ramazan ayında 3 milyon ziyaretçi ağırlayarak yeni bir rekora imza attı.


Ramazan Bayramı'nda ise arife günü de dahil olmak üzere toplam 500 bin kişi Vialand'i tercih etti. Vialand, sadece bayram süresince 6 milyon liralık ciro yaparak, önemli bir başka rekor daha kırmış oldu. Bayram süresince Vialand AVM'nin günlük ziyaretçi sayısı ise 100 bini buldu.


4 GÜNDE 6 MİLYON CİRO


Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, "Bayramda  İstanbul  'dan giden çok kişi oldu. Buna rağmen Vialand olarak hem İstanbul'da kalanlara, hem de tatilde İstanbul'a gelmeyi tercih eden yerli ve yabancı turistlere hizmet verdik. Özellikle Ramazan'ın 2. yarısından itibaren turist ziyaretçi sayımız oldukça arttı" dedi. 


Tolga Alişoğlu şu bilgileri paylaştı:


"Vialand olarak, ülkemizin bulunduğu coğrafyanın etrafındaki bölgelerden turist çekmeye devam ediyoruz. Ramazan'da da Körfez Bölgesi'nden, İran, Ürdün ve Suudi Arabistan gibi ülkelerden gelen çok sayıda turist misafirimiz oldu. Balkan ülkelerinden de günü birlik turlarla Vialand'e gelerek burada eğlenmeyi tercih edenlerin sayısı oldukça yüksekti. Bu hareketlilik bizim de trafiğimizi hızlandırdı. Arife günü ile birlikte sadece bu Ramazan Bayramı'nda, yani 4 günlük süreçte, Tema Park olarak 6 milyon TL'lik ciro gerçekleştirdik."


Sabah