27 / 04 / 2024

Trump Cadde'nin açılışı gerçekleşti!

Trump Cadde'nin açılışı gerçekleşti!

Trump Alışveriş Merkezi’nin teras katında yer alan ve konsepti İzzet Çapa’ya ait olan ‘Trump Cadde’, önceki gün kapılarını açtı. Trump Cadde, farklı dizaynı ve dekorasyonuyla beğeni topladı...


Trump Alışveriş Merkezi’nin teras katında yer alan ve konsepti İzzet Çapa’ya ait olan ‘Trump Cadde’, önceki gün kapılarını açtı. 


Doğan Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Aydın Doğan ve eşi Sema Doğan’ın yanı sıra Doğan Ailesi üyelerinin katıldığı açılış, iş, sanat, moda ve medya dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi.


17’si yeme-içme olmak üzere toplam 25 özel markanın yer aldığı Trump Cadde, farklı dizaynı ve dekorasyonuyla beğeni topladı. İzzet Çapa, Trump Cadde’nin mutlaka görülmesi gereken bir yer olduğunu söylerken, GAD Architecture ile mimari konsepte imza atan mimar Gökhan Avcıoğlu da bu projeyle Amerika’da düzenlenecek 2014 Tasarım Yarışması’na aday olduğunu açıkladı. 


Markaların konteyner’larda hizmet verdiği Trump Cadde’nin açılışında ikram edilen lezzetler ve canlı müzik performansları konuklardan tam not aldı.


Suşici de var, nargile kafe de


İşte 2 bin 500 metrekarelik üstü açık bir alana yayılan, üç farklı etkinlik alanıyla eğlenceli aktivitelere de ev sahipliği yapacak olan Trump Cadde’deki markalar: 


Zouk, Sushi Chinese Express, Limonata, Fiorucci, Coca Cola, Home Store Kahve, Cafe Bien Loti, MatrakShop, Kasap Döner, BiggShop, Nezih Kebap, 1ABurger, Good Food, Salaş Pub, Alaçatı Kumru Evi, PapaBubble, Ranchero, Kağıthane, Sneakers&More, Hoca’nın Yeri, Kuğu Pastanesi, Rumi Tantuni, Plus Kitchen, Al Fakheer ve Mehmet Tatlı Kuaför.


Dünyaca ünlü graffiti sanatçılarının konteyner’ların üzerine yaptığı graffitiler, Trump Cadde’yi daha eğlenceli bir hale getirdi.


Hürriyet