29 / 04 / 2024

Süreyya Yalçın evini 'Güllerin Savaşı' dizisine kiraladı!

Süreyya Yalçın evini 'Güllerin Savaşı' dizisine kiraladı!

Güllerin Savaşı dizisinin çekimleri, babası Faruk Yalçın'ndan Süreyya Yalçın'a kalan malikanede yapılıyor. Dizide başrolleri Damla Sönmez, Canan Ergüder, Sercan Badur, Serap Aksoy ve Barış Kılıç paylaşıyor.


Kanal D'de başrollerini Damla Sönmez, Canan Ergüder, Sercan Badur, Serap Aksoy ve Barış Kılıç'ın paylaştığı 'Güllerin Savaşı' 3 hafta önce başlamıştı. Dizinin çekildiği Darıca Bayramoğlu'ndaki bahçeli, havuzlu, 4 katlı müthiş köşkün en az 9 milyon dolar değerinde olduğu iddia edilmişti. Bu malikane herkesin dikkatini çekmişti. Kime ait olduğu merak konusuydu. 


Posta Karnaval malikanenin sahibini buldu; Süreyya Yalçın. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın dayısı, 2 Aralık 2008'de hayatını kaybeden dünyanın sayılı zenginlerinden Faruk Yalçın'ndan kızı Süreyya Yalçın'a kaldı. Sosyetik güzelin eğitim için yurt dışına çıkmadan önceki çocukluk yılları Bayramoğlu'ndaki bu malikaneden geçiyordu. Med Yapım'ın sahibi Fatih Aksoy "Güllerin Savaşı çekimi için Süreyya Yalçın'ı ikna etmeyi başardı. Ama ne kadar kira verdiğini açıklamadı" dedi.


Posta Karnaval