29 / 04 / 2024

Rupert Murdoch, bir rezidansın 4 katını birden aldı!

Rupert Murdoch, bir rezidansın 4 katını birden aldı!

Eşinden yeni boşanan medya devi Rupert Murdoch bekarlığın tadını çıkarmak için ABD'nin New York kentindeki bir rezidansın 4 katını birden satın aldı. Murdoch'ın 57 milyon dolar ödediği öğrenildi.


AVUSTRALYA asıllı ABD'li medya devi Rupert Murdoch, eşi VVendi Deng'den ayrıldıktan sonra bekarlığın tadını çıkarmak için kendisine pahalı bir hediye aldı. Deng'den geçtiğimiz yılın sonlarında boşanan Murdoch, evlilikleri süresince yaşadıkları 44 milyon dolarlık daireyi ona bırakıp, New York'taki yeni bir rezidansa taşındı. 

Bir katı hizmetçilerin TOPLAM 4 kattan oluşan rezidans dairesi için Murdoch'ın 57 milyon dolar ödediği öğrenildi. Rezidans binasının 57 ve 60'ma katlan arasındaki dairenin en alt katında hizmetçilerin yaşayacağı bir bölüm olduğu ifade edildi. 1000 metrekareden büyük olduğu ve kendi havuzunun da bulunduğu belirtilen ultra lüks daireden görülen şehir manzarası da şimdiden dillere destan oldu. 

44 milyon dolarlık bir daire verdi 82 yaşındaki Murdoch, geçen yıl boşandığı, 2 çocuğunun annesi VVendi Deng'e (45), evlilikleri boyunca yaşadıkları 44 milyon dolarlık daireyi bıraktı. 

New York'taki 4 kattan oluşan ultra lüks dairenin özel bir asansörü ve kendi yüzme havuzu da bulunuyor. 



Sözcü