29 / 03 / 2024

Merve Boluğur, Cihangir'de ev arıyor!

Merve Boluğur, Cihangir'de ev arıyor!

Ailesiyle yaşadığı evden ayrılacak olan Merve Boluğur, popçu sevgilisi Murat Dalkılıç’la Cihangir’de oturacak. Oyuncu, birikimiyle aldığı Nişantaşı’ndaki evi ailesinin üzerine yapmıştı. Merve Boluğur Cihangir’de emlak araştırması yapıyor...


Ateş bacayı sardı… Ailesiyle yaşadığı evden ayrılacak olan Merve Boluğur, popçu sevgilisi Murat Dalkılıç’la Cihangir’de oturacak. Oyuncu, birikimiyle aldığı Nişantaşı’ndaki evi ailesinin üzerine yapmıştı. 


GEÇEN yaz başlayan aşklarını yılsonunda itiraf eden sevgililerin ilişkisinde sürpriz gelişme… Merve Boluğur, sevgilisi Murat Dalkılıç’la birlikte yaşama kararı aldı. Baba evinden ayrılacak olan Boluğur, Cihangir’de emlak araştırması yapıyor. 


‘AYRILIK’ HEDİYESİ 

Çocuk yaşta oynadığı 'Acemi Cadı'yla şöhrete kavuşan, 'Küçük Sırlar' ve 'Muhteşem Yüzyıl’ gibi reyting rekortmeni yapımlarda rol alan 27 yaşındaki oyuncu, birikimleriyle aldığı Nişantaşı’ndaki evi de ailesinin üzerine yapacak. Popçu Murat Dalkılıç, 3 yıl flört ettiği oyuncu Ekin Türkmen’le evliliğin eşiğinden dönmüştü. Merve Boluğur ise Burak Mursaloğlu, Sezen Aksu'nun müzisyen oğlu Mithatcan Özer gibi isimlerle kısa süreli ilişkiler yaşamıştı.  


Akşam Gazetesi