03 / 05 / 2024

Kombassan Ankara yatırımlarını tanıttı!

 Kombassan Ankara yatırımlarını tanıttı!

KOMBASSAN Holding Yöneticileri, Grubun çalışmakta olduğu banka, katılım bankası ve diğer fınansal kuruluş temsilcileriyle Ankara'da buluştu. Komyapı tarafından devam ettirilen Vadikent Projesi yakından inceleme imkanı bulundu...



KOMBASSAN Holding Yöneticileri, Grubun çalışmakta olduğu banka, katılım bankası ve diğer fınansal kuruluş temsilcileriyle Ankara'da buluştu. 


Finans sektörüne ait bir çok kuruluşun yöneticisi, Kombassan'ın Ankara'da bulunan yatırımları hakkında bilgi almak maksadıyla, geçtiğimiz aylarda hizmete giren Bera Ankara Otel ve Keçiören Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı Kombassan şirketlerinden Komyapı tarafından devam ettirilen Vadikent Projesini yakından inceleme imkanı buldu. Projeleri yakından inceleyen kuruluş temsilcileri, ziyaretlerin ardından ülkemizin sosyo-ekonomik gelişiminde Kombassan"ın gerçekleştirdiği her geçen gün artan yatırımların önemine vurgu yaparak duydukları memnuniyeti ifade ettiler. 


BERA ANKARA OTEL MİSAFİRLERİNE KAPILARINI AÇTI 


Kombassan Holdingin Ankara yatırımlarından olan Bera Ankara, Bera Oteller zincirinin son halkası olarak 01.12.2013 tarihinde hizmete girdi. Bera Oteller Grubunun ikinci beş yıldızlı oteli olan Bera Ankara; toplam 208 oda. 415 yatak ve 710 kişi kapasiteli 5 Toplantı Salonu ile Ankara'nın kalbi Kızılay Meydanına sadece 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde bulunmaktadır. 


Turizm sektöründe Helal Uygunluk Belgesini ilk alan otel olan Bera Alanya ile birlikte Bera Ankara, Bera Konya ve Bera Mevlana ile toplamda 734 oda, 1915 yatak kapasitesine sahip Bera Oteller Grubu ülkemizin önemli markaları arasında yer almaktadır. 


KOMYAPI VADİKENT PROJESİ HIZLA YÜKSELİYOR 


Ankara'nın Keçiören ilçesinde Belediyece Kentsel Dönüşüm Kapsamında değerlendirilen Yüksektepe'deki Vadikent projesi kapsamında 1600 konutun inşası Kombassan'm inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi Komyapı tarafından gerçekleştiriyor.



Anadolu Telgraf