25 / 04 / 2024

Kemik İnşaat, Kent Oteli Projesine başlıyor!

 Kemik İnşaat, Kent Oteli Projesine başlıyor!

Firmalarının Kemik Mühendislik adıyla 1983 yılında kurulduğunu hatırlatan Mehmet Kemik, 1995 yılına kadar harita, imar uygulama, parselasyon ve imar planı yapı işleri ile faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi...


Gelişmeye devam eden Bartın'da en büyük eksiklik olarak gördükleri kent oteli konusunda çalışmalar yürüttüklerini belirten Kemik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kemik, otelin arsasını temin ederek, projelendirme çalışmalarını tamamladıklarını söyledi. Söz konusu projenin turizm belgeli olarak il merkezinde inşasına başlanacağını ileten Kemik, 40 yatak kapasiteli otelin, roof havuz, sauna, fitness salonu, kokteyl, nişan, düğün, yemek ve kahvaltı hizmetleri vereceğini dile getirdi. Koru Park Kireç Sitesi ile Hazer Kemik, Çakmakçı Kemik ve Hatice Hanım apartmanlarının yine 2014 yılı içinde tamamlanacak projeleri olduğunun altını çizen Kemik, "2013'te ise pansiyon ve günübirlik konaklama tesisi olan Kemikpark Apart'ın yanı sıra Çalıkoğlu Kemik Sitesi, Yorulmaz Kemik Apartmanı, Özleyen Kemik Sitesi, Yalı Kemik ve Tuna Kemik Apartmanları'nı tamamladık" dedi. 


Bartın'ın tatil beldesi İnkumu'nda bugüne kadar çok sayıda yazlık konut inşaatı yaptıklarından da bahseden Kemik, "Ancak bölgede son yıllarda kalıcı konut konseptine dönüldü. Yeşil ve mavinin yoğun olduğu tatil beldesi İnkumu, bölgenin olduğu kadar özellikle Ankara'nın tatil için cazibe merkezi oldu" açıklamasını yaptı. 


Firmalarının Kemik Mühendislik adıyla 1983 yılında kurulduğunu hatırlatan Mehmet Kemik, 1995 yılına kadar harita, imar uygulama, parselasyon ve imar planı yapı işleri ile faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi. 1996 yılında ise Kemik İnşaat'ın temellerinin atıldığını ve firma isimlerinin Kemik İnşaat olduğunu anlatan Kemik, "Ayrıca 1997-2005 yılları arasında Ege Kemik Ağaç Sanayi unvanıyla orman ürünleri üretimi yaptık, ancak bu işi bırakarak inşaat alanına yoğunlaştık. Kemik İnşaat Sanayi olarak şirket adımızı revize ederek, Bartın genelinde site, konut, fabrika, pansiyon, otel ve iş yeri inşaatları gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı. 


Dünya Bölge Gazetesi