30 / 04 / 2024

Kasso Mühendislik bu yıl yüzde 50 ciro artışı bekliyor!

 Kasso Mühendislik bu yıl yüzde 50 ciro artışı bekliyor!

Kasso Mühendislik Genel Müdürü M. Sinan Kılıç, son dönemde metal kabuk sistemlerinde ( mesh uygulamaları ) yoğunlaştıklarını ve bir yüzde performanslarının yüzde 40 arttığını söyledi...



Kasso Mühendislik metal kabukta uzmanlaştı performansını yüzde 40 artırdı Kasso Mühendislik Genel Müdürü M. Sinan Kılıç, son dönemde metal kabuk sistemlerinde (mesh uygulamaları) yoğunlaştıklarını ve bir yüzde performanslarının yüzde 40 arttığını söyledi. 


Alüminyum, paslanmaz, kompozit levha, ayna yüzey paslanmaz, bakır, pirinç, St 37- 52 ve Corten A gibi çeşitli türlerde metal gruplarını İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 7 bin 500 metrekare kapalı, 2 bin metrekare açık alana sahip yeni fabrikalarında işlediklerini anlatan Kılıç şu bilgileri verdi: "Ürettiğimiz delikli, genişletilmiş ve patlatümış saclarla özellikle yapı, gemi inşaat, dekorasyon, beyaz eşya, elektrik, kimya, tekstil, gıda ve tarım sektörlerine hizmet veriyoruz. Son dönemde metal kabul sistemlerine (mesh uygulamaları) yoğunlaştık. Bu sistemleri Özyeğin Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Denizli Forum Çamlık, İstanbul Forum Alışveriş Merkezi, Süleyman Şah Üniversitesi, Piri Reis Üniversitesi, Adnan Menderes Havalimanı, Katar Bilim ve Teknoloji Parkı cephelerinde uyguladık. 


Projelerimizden biri olan Seyrantepe Türk Telekom Arena'da genişletilmiş metal levhadan imal edilmiş TSE'li asma tavan uygulamalarımız başarı ile tamamlandı. Genişletilmiş alüminyum malzemelerden oluşan soğuk cephelerde hem yalıtım-ısı izolasyonu hem akustik absorbe yeteneği, hem de eloksal kaplı alüminyumun görselliği, genişletilmiş levhanın maliyet avantajı ile birleşince Kasso Mühendislik dünya çapında atüım başlattı." Avrupa'nın en geniş perfore ve genişletilmiş levha işleyebilme özelliğine sahip makine parkına sahip yeni fabrika yatırımıyla ciroda yüzde 50 artışı yakalamayı beklediklerini vurgulayan Sinan Küıç, yurtiçi faaliyetlerinin yanı sıra Irak, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler'de bayilikler vermeyi düşündüklerini söyledi. Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarının hiç durmadığını, her hafta ürünlerine yeni birini eklediklerini belirten Kılıç şöyle devam etti: "Her yü uluslararası düzeyde ödül alan bir çok projeye imza atmaktayız. 2013 Dünya Mimarlık Festivali'nde birincilik ödülünü kazanan Tabanlıoğlu Mimarlık ofisinin projesi olan Selçuk Ecza Genel Müdürlük binası, cephesinde kullanüan lazer kesimli özel boyalı panellerle 2013 yüının imza projelerinden bir tanesi oldu. 

Bakü Haydar Aliyev Havalimanı ve Haydar Aliyev Kültür Merkezi proj elerinde mesh cephe kaplama imalatlarımız kullanıldı. Kazakistan EsentaiTower, Kazzomertsbank, Bakü JW Marriot Otel, Bakü Yeni Hayat Projesi yurtdışı proje uygulamalarımızdan bazüarı. İzmir Adnan Menderes Havalimanı terminal binasının cephe kaplamalarının tümünde alüminyum eloksal kaplı güneş kırıcüar Kasso Mühendislik firması farkıyla üretimi tamamlandı ve uygulaması yapıldı." 


Dünya Gazetesi 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler