19 / 04 / 2024

İlhan Kartal'dan, Murat Aydın'a ziyaret!

İlhan Kartal'dan, Murat Aydın'a ziyaret!

Boğaziçi Yönetim AŞ Genel Müdürü İlhan Aydın Kartal, seçimlerde 4. kez Zeytinburnu Belediye Başkanlığı’ na seçilen Başkan Murat Aydın’ ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.


Boğaziçi Yönetim AŞ Genel Müdürü İlhan Aydın Kartal, Zeytinburnu Bölgesinde bulunan Kiptaş Sahilpark Evleri, Real İstanbul, The İstanbul Veli Efendi ve Kiptaş Topkapı Merkez Evler Siteleri Yönetim Müdürleri ile birlikte 30 Martta gerçekleşen yerel seçimlerde 4. kez Zeytinburnu Belediye Başkanlığı’na seçilen Başkan Murat Aydın’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti ve  Boğaziçi Yönetim A.Ş tarafından hizmet verilmekte olan sitelere verdikleri destekten ötürü şükranlarını belirtti .


Zeytinburnu Belediyesi Başkanı Murat Aydın ise Bölgede hayata geçen ilk kentsel dönüşüm projesi olma özelliği taşıyan ve Anahtar teslimini Başbakan Erdoğan’ın bizzat gerçekleştirdiği Kiptaş Sahilpark Evleri başta olmak üzere bölgede bulunan örnek projelerin tamamında profesyonel yönetimlerin farkını gördüklerini ifade ederek teşekkür etti ayrıca yeni dönemde hali hazırda bulunan Kiptaş’a ait projelerde ve Real İstanbul gibi bölgede markalaşan özel projelerde hizmet sunmakta olan  Boğaziçi Yönetim A.Ş nin gösterdiği çabayı takdir ettiklerini ve destek vermeye devam edeceklerini belirtti



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri