26 / 04 / 2024

Harvard Business School Türkiye'de ofis açacak!

 Harvard Business School Türkiye'de ofis açacak!

Dünyada 8'inci global ofisini açmak için seçtiği Türkiye'de İstanbul Araştırma Merkezi'ni faaliyete geçiren Amerika’nın ve dünyanın en seçkin eğitim kurumlarından Harvard Business School, çalışmalarına hız verdi...


Amerika’nın ve dünyanın en seçkin eğitim kurumlarından Harvard Business School, Türkiye’deki ofisi üzerinden çalışmalarına başladı.


Dünyada 8'inci global ofisini açmak için seçtiği Türkiye'de İstanbul Araştırma Merkezi'ni faaliyete geçiren Harvard Business School, çalışmalarına hız verdi. 


12-13 ÖĞRENCİ GELİYOR


Türkiye'ye gelen ve Cumhurbaşkanı Abdullan Gül, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le görüşen Harvard Business School heyeti, Türkiye'nin büyük şirketlerinin yöneticileriyle de üst düzey buluşmalar gerçekleştirdi. Harvard Business School İstanbul Araştırma Merkezi Yönetici Direktörü Esel Çekin, şu bilgileri verdi: "İnceleme yapılacak şirketler arasına Türkiye'nin yanı sıra Asya ve Ortadoğu'dan da şirketler katılacak ve HBS'de bu şirketler de ders olarak okutulacak. Türkiye'den her yıl MBA için katılan toplam 12-13 öğrenci bulunuyor."



Akşam