19 / 04 / 2024

Fidanoğlu İnşaat, yeni mağazasında hizmet vermeye başladı!

 Fidanoğlu İnşaat, yeni mağazasında hizmet vermeye başladı!

Fidanoğlu İnşaat Yetkilisi Bülent Fidan, banyo grubunda birbirinden farklı ürünlere sahip olan firmalarının yeni mağazasında hizmet vermeye başladığını bildirdi. Fidan, 2004 yılından itibaren markamızı koruduk ve bugüne geldik...



Fidanoğlu İnşaat Yetkilisi Bülent Fidan, banyo grubunda birbirinden farklı ürünlere sahip olan firmalarının yeni mağazasında hizmet vermeye başladığını bildirdi. Fidan, "Oluşturduğumuz konsept ile müşterinin beğenisini kazanıyoruz" dedi. Ağırlıklı olarak seramik, vitrifiye, duşakabin ve banyo aksesuarları üzerinde hizmet verdiklerini anlatan Fidan, "2004 yılından itibaren markamızı koruduk ve bugüne geldik. 


Amacımız daha iyi hizmet için neler yapabiliriz bunu görmekti. Ağır sanayi bölgesinde yeni açtığımız mağazamızla birlikte özellikle banyo grubunda, birçok alanda hizmet veriyoruz. Perakende sektöründe başarımızı kanıtladık. Balıkesir ve bağlı ilçelerimizde bayilik olarak çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu. 


"Yeni mağazamızda niş ürünler satıyoruz" Yeni yerlerinde birçok ünlü markanın ana bayiliklerini aldıklarının bilgisini veren Fidan, "Yeni mağazamızda niş ürünler satıyoruz. Gelen müşterilerimiz farklı ürünleri burada bulabiliyor. Şirket prensibi olarak bütün müşterilerimizin mağazamızdan memnun ayrılması için çok iyi bir ekip kurduk ve gerekli bütün eğitimleri sağladık. Satış temsilcisi arkadaşlarımızdan tutun da sevkiyat sorumlusu arkadaşlarımıza kadar bütün ekibimizin tek bir amacı var. O da müşteri memnuniyetidir" şeklinde konuştu. 


Dünya