24 / 04 / 2024

EVGÖR İstanbul'da Deluxe konseptli mağazasını açtı!

EVGÖR İstanbul'da Deluxe konseptli mağazasını açtı!

Türk ev mobilyası sektörünün markalaşma yolundaki önemli firmalarından birisi olan EVGÖR, daha çok avangart tasarımlardan oluşan koleksiyonların sunulduğu “Deluxe” adı verilen yeni konseptli ilk mağazasını İstanbul Anadolu Yakası’nda açtı.


Yaklaşık 1,5 milyon TL yatırımla kurulan EVGÖR Deluxe, lüks tasarımları erişilebilir fiyatlara sunmayı hedefliyor. İstanbul’daki mağaza sayısını dörde çıkaran firma, hazırlıklarını sürdürdüğü franchise yapılanmasını tamamlayarak, yılsonuna kadar Türkiye’nin farklı noktalarında şubeleşmeyi hedefliyor.

 

Geride bıraktığı 10 yıla AB Kalite Ödülü, Dünya Kalite Ödülü, Tüketici Kalite Ödülü, TTKD “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödülü, Altın Marka Ödülü gibi pek çok önemli başarıyı sığdıran Evgör Mobilya, sektördeki 10. yılını yeni mağaza ile kutluyor. 2014 stratejisini “Daha çok noktada, daha çok insana erişim” olarak belirleyen firma, bu doğrultuda İstanbul’daki dördüncü mağazasını hizmete açtı. Diğer EVGÖR’lerden biraz daha farklı bir koleksiyona sahip “Deluxe” konseptli bu ilk mağazada, klasik ve modern tasarımın karışımı olan avangart tarzdaki kaliteli ve özgün tasarımlar, erişilebilir fiyatlara sunuluyor.

 

Türkiye’nin her yerine online mobilya satışı da gerçekleştiren firma, franchise modeli ile yurt geneline yayılmayı hedefliyor…

 

Hazırlıklarını sürdürdüğü franchise modelini tamamlayarak, 2014 yılı içerisinde İstanbul dışındaki ilk şubelerini açmayı hedefleyen EVGÖR Mobilya, internet mağazacılığı konusunda da sektörünün öncüleri arasında yer alıyor. Firma, bir arada sunduğu 3 bine yakın model ile Türkiye’nin internetteki en büyük online mobilya mağazası olan www.evgor.com.tr adresi üzerinden, yurt içi ve yurt dışına ürün satış gerçekleştiriyor.