29 / 03 / 2024

CLK Akdeniz Elektrik'in Af kampanyasından oteller de faydalanacak!

CLK Akdeniz Elektrik'in Af kampanyasından oteller de faydalanacak!

CLK Akdeniz Elektrik'in 1 Mayıs'ta başlattığı "Af Kampanyası" ile ilgili Şili'ye bilgi veren Bakal, 30 Haziran'a kadar sürecek kampanya ile, 126 milyon TL'lik faizi üstlenmeyi hedeflediklerini dile getirdi...



CLK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Bakal, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Şili'ye abonelerin borç yapılandırmalarda ilgili bilgi verdi. 


CLK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Halit Bakal, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTID) Başkanı Burhan Şili'yi, Titan Garden Hotel'de ziyaret etti. Görüşmede Bakal'a CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ. Alanya Perakende Müdürü Niyazi İnce eşlik etti. 


CLK Akdeniz Elektrik'in 1 Mayıs'ta başlattığı "Af Kampanyası" ile ilgili Şili'ye bilgi veren Bakal, 30 Haziran'a kadar sürecek kampanya ile, 126 milyon TL'lik faizi üstlenmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Kampanya ile borcunu herhangi bir şekilde ödeyememiş CLK Akdeniz Elektrik abonelerinin devir öncesi (2013 Mayıs ve öncesi dönem) borcunun anaparasını bir defada ya da taksitlendirme ile ödemesi halinde birikmiş tüm gecikme faizlerinden vazgeçileceğinin bilgisini veren Bakal, kampanyadan ticari, mesken ya da sanayi kuruluşu olan tüm abone gruplarının, dolayısıyla turistik işletmelerin de faydalanabileceğini aktardı. Başkan Sili ise 30 Haziran'a kadar sürecek olan af kampanyası ile borcu bulunan Alanya esnafı ve turistik tesis işletmecileri için önemli bir fırsat doğduğunun altını çizdi. 


Alanya Postası Gazetesi