20 / 04 / 2024

Carrefour Bursa AVM mağaza sayısını artırıyor!

 Carrefour Bursa AVM mağaza sayısını artırıyor!

Carrefour Bursa AVM mağaza sayısını artırıyor. Cefic tarafından yönetilen Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi bünyesinde barındırdığı güçlü mağaza karmasını daha da güçlendirmeye hazırlanıyor. AVM ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.



Yerli ve yabancı bir çok markaya tek çatı altında kolayca ulaşım sağlayan Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi, yaz aylarında yeni mağazalarıyla ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

 

Mayıs ayında bitirilmesi planlanan ve toplamda 5.000 metrekare ilave kiralanabilir alanın yaratılacağı yenileme çalışmaları sonucunda; Toyz shop, Linens, Rekor Müzik, Jumbo, Tatil.com gibi seçkin  mağazaları bünyesine katacak olan Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi’nin ziyaretçilerine en büyük sürprizi ise MACFit Spor Kulübü olacak.

 

5 spor kulübü ile 2007 yılından beri hizmet veren Mars Athletic Club’ların yeni konsepti olan MACFit, Bursa’daki ilk şubesini Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi’nde açacak. MACFit, MAC Academy sertifikalı eğitmenleri, son trend grup dersleri ve son teknolojiye sahip antrenman donanımlarıyla tüm Bursalılara hizmet verecek.

 

Carrefour Bursa AVM’de Alışveriş Merkezi’nde yenilikler bitmiyor

Yaz aylarında yeni mağazalarıyla ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanan Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi’nde  ayakkabı ve çanta sektörünün önemli markalarından Hotiç, en yeni konsept mağazası ile zemin katta hizmet vermeye başladı. Tanca Plus mağazası ise yakında Bursalılar ile Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi’nde  buluşacak.

 

Yeni açacağı mağazalarıyla aylık ziyaretçi sayısını 1.000.000’un üzerine çıkarmayı hedefleyen Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi, Bursa’daki en çeşitli yeme içme alternatiflerine ve eğlence birimlerine tek çatı altında kolayca ulaşmanızı sağlamaya devam edecek.

 

Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi, 2.500 araçlık ücretsiz otopark hizmeti ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla öne çıkarken, bebek odası, mescit, bankamatik, eczane, lostra, kuaför, kuru temizleme ve keyifli oturma alanı teraslarıyla da ziyaretçilerinin hayatını kolaylaştırıyor.