19 / 04 / 2024

BTSO ''I Saloni Milano 2014'' mobilya fuarına çıkarma yaptı!

BTSO ''I Saloni Milano 2014'' mobilya fuarına çıkarma yaptı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Küresel Fuar Acentesi projesi kapsamında üyelerini dünyaca ünlü fuarlara taşımaya devam ediyor. Bu kapsamda İtalya’da düzenlenen dünyanın en prestijli mobilya fuarlarından “I Saloni Milano 2014” fuarına katıldı...


Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Küresel Fuar Acentesi projesi kapsamında üyelerini dünyaca ünlü fuarlara taşımaya devam ediyor.


İtalya’da düzenlenen ve dünyanın en prestijli mobilya fuarlarından “I Saloni Milano 2014” fuarına BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, BTSO Yönetim Kurulu üyesi Emin Akça ile 10’uncu, 28’inci ve 29’uncu komite üyesi 30 kişilik heyet katıldı.


Her biri kendi sektöründe oldukça önemli olan fuarlara BTSO üyelerinin gösterdiği ilgiden dolayı mutlu olduğunu dile getiren BTSO Başkanı İbrahim Burkay, “Küresel Fuar Acentesi projemiz ile firmalarımız, dünyanın dört bir yanında düzenlenen fuar ve etkinliklere katılma imkanı buldu. Üyelerimizin ticaret hacminin arttırılmasını hedeflediğimiz bu projemiz kapsamında fuarlara katılan firmalara teşekkür ediyorum” dedi.


BTSO heyeti ile Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, fuardaki Türk firmalarının standlarını gezdi. Heyet ayrıca akşam yemeğinde İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nın fuar katılımcıları ile bir araya gelecek.



Bursa'nın Nabzı