28 / 03 / 2024

Beta Grup 2014 yılında toplu konut projelerine başlayacak!

 Beta Grup 2014 yılında toplu konut projelerine başlayacak!

Beta Grup Genel Müdürü Sefer Coşkun, 2014'te toplu konut projelerine başlayacaklarını bildirdi. Daha önceki işlerimizde olduğu gibi toplu konut projemizde de başarılı olacağımızı düşünüyoruz" dedi...



Beta Grup Genel Müdürü Sefer Coşkun, 2014'te toplu konut projelerine başlayacaklarını bildirdi. Balıkesir'de hiç uygulanmamış projelere imza attıklarını belirten Coşkun, "Daha önceki işlerimizde olduğu gibi toplu konut projemizde de başarılı olacağımızı düşünüyoruz" dedi. 


Gelişen teknolojinin yanı sıra sektörlerine yönelik tüm fuarları takip etmeye çalıştıklarını ifade eden Coşkun, 'Yeni çıkacak olan ürünleri kullanıp, öncü konumumuzu koruyoruz" diye konuştu. Coşkun, kentte yeterince toplu konut alanı bulunmadığına da işaret etti. Binalarında akıllı ev sistemleri kullandıklarının altım çizen Sefer Coşkun, "Balıkesir'de ilk 1 +1 rezidans yapan firmayız. 


Bu projemiz Balıkesir'de çığır açtı. Şu anda herkes 1 + 1 daire yapmak derdinde. Biz ise bir üst segmentte ultra lüks daireler yapıyoruz" şeklinde konuştu. "Kurumsal bir firmayız" Maddi durumu iyi olan herkesin müteahhitlik yaptığım vurgulayan Sefer Coşkun, şunlan söyledi: "Biz işimizi tam anlamıyla kurumsal bir firma olarak yapıyoruz. Bizi diğerlerinden ayıran nokta, kufumsaUığımız. Bütün şantiyelerimizi sonuna kadar kontrol ediyoruz. Sadece inşaat yapmak için bu yola çıkmadık. Yaptığımız bütün işlerimizin altına attığımız imzada sonuna kadar arkasında duruyoruz. Herkesin müteahhit olduğu bir dönemde farklı olmanız gerekiyor. Biz müteahhit değil, her anlamda grup firmasıyız." 


Dünya