29 / 04 / 2024

Arçelik dev çeyiz kampanyası için düğmeye bastı! TV ya da şarjlı dik süpürge hediye!

Arçelik dev çeyiz kampanyası için düğmeye bastı! TV ya da şarjlı dik süpürge hediye!

Öne çıkan beyaz eşya markaları arasında yer alan Arçelik, 2022 yılının ilk çeyiz kampanyası için düğmeye bastı. Arçelik'in çeyiz kampanyas kapsamında TV ya da şarjlı dik süpürge “hediye” müjdesini verdi...


Öne çıkan beyaz eşya markaları arasında yer alan Arçelik, yeni yılın ilk çeyiz kampanyası için start verdi. Çeyiz hazırlığında olanların yüzünü güldüren Arçelik başlattığı kampanya kapsamında 4’lü çeyiz seti alımına özel 3 bin 299 TL değerindeki 32'' TV veya şarjlı dik süpürge hediye ediyor. Söz konusu kampanya 1-31 Mart 2022 tarihlerinde geçerli.


Arçelik'in resmi internet sitesindeki açıklanan kampanya detaylarına göre, 4’lü ürün alımları kapsamında A32 A 550 B TV ya da SD 6061 kablosuz şarjlı dik süpürge hediye veren kampanyaya bir çok ürün dahil edildi. 


Arçelik dev çeyiz kampanyası için düğmeye bastı! TV ya da şarjlı dik süpürge hediye!


Beyaz eşya sektörünün lider markaları arasında yer alan Arçelik resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, buzdolabı, derin dondurucu, kurutmalı çamaşır makinesi, solo fırın, seçili ankastre fırınlar, ev tipi klima ve 40'' üzeri televizyon ürünlerinin 4 tanesinin beraber alınması şartı bulunuyor. Verilen resmi bilgilere göre, bu ürünlerin 4'lü alımlarında hediye olarak A32 A 550 B TV ya da SD 6061 kablosuz şarjlı dik süpürge veriliyor.


Yine kampanya kapsamında belirtilen detaylara göre, Fibabanka alışveriş kredisiyle peşin fiyatına 15 taksit kampanyasından faydalanabilmek için alt limit olarak 15 bin TL şartı aranıyor.