28 / 04 / 2024

Ankara Kentpark AVM'nin Porsche Cayman S'i sahibini buldu!

 Ankara Kentpark AVM'nin Porsche Cayman S'i sahibini buldu!

Markaların Kenti Kentpark, yılın en büyük kampanyasıyla yine çok konuşuldu. Kentpark&Porsche 2013-2014 sezonundaki sürprizi, 2013 model Porsche Cayman S’in bu yılki asil talihlisi Ömer Uludağ oldu...



Ankara Kentpark’ın başlattığı kampanya sonucu yılın en sıradışı, en gözde hediyesinin talihlisi Ömer Uludağ oldu.


Markaların Kenti Kentpark, yılın en büyük kampanyasıyla yine çok konuşuldu. Kentpark&Porsche 2013-2014 sezonundaki sürprizi, 2013 model Porsche Cayman S’in bu yılki asil talihlisi Ömer Uludağ oldu. Serkan Kızılbayır’ın sunumuyla gerçekleşen çekiliş Milli Piyango Başkent Şube yetkilileri ve Ankara 3.Noter Huzurunda yapılarak belirlendi.


Hediyenin talihlisi belirlenmeden önce Kentpark ziyaretçileri 'İnteraktif Oyuna' katılarak sorulara verdikleri doğru cevaplarla anında sürpriz hediyeleri kazandı. Alper Etiş’in sunumuyla gerçekleşen yarışmada sorulan sorulara en hızlı cevap veren Kentpark ziyaretçileri hediyelerden her birini anında kazandı. Saat 13.00’da başlayan yarışma yoğun bir katılımla 17. 00’a kadar devam etti.


Çekilişin ardından ise 'SaborLatino' grubu Kentpark ziyaretçilerini Havana'ya kısa bir yolculuğa çıkardı. Kulakları şenlendiren müzik şovunda seyircilerde ritm tutmaktan kendilerini alamadılar.



Milliyet