19 / 04 / 2024

Alfemo bugünlere gelmesinde emeği geçen yol arkadaşlarını ödüllendirdi!

 Alfemo bugünlere gelmesinde emeği geçen yol arkadaşlarını ödüllendirdi!

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya tasarımlarının markası olan Alfemo, kurum içi iletişim çalışmalarına verdiği önem ile örnek olmaya devam ediyor. Alfemo bugünlere gelmesinde emeği geçen yol arkadaşlarını ödüllendirdi...



Başarının ancak çalışana verilen değer ile sürdürülebileceğine inanan Alfemo, bugünlere gelmesinde emeği geçen yol arkadaşlarını ödüllendirdi.


Çalışanları ile bir bütün olduğunu her fırsatta her platformda vurgulayan Alfemo, yeni yıla girmeden hemen önce firmada 10 yılını tamamlayan ve 10 yıldan daha uzun süredir görev yapan çalışanlarına özel bir tören düzenledi. Düzenlenen bu özel törende 50’den fazla personeline teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler sunan Alfemo, çekilen kura ile de 4 çalışanı ve ailelerine yurtdışı seyahati, 11 çalışanı ve ailelerine özel İstanbul seyahati hediye etti.


Markanın Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Davulcuoğlu ve tüm Alfemo ekibinin katıldığı törende keyifli anlar yaşandı. Yaza merhaba pikniği, futbol turnuvaları, kadın çalışanlara özel etkinlikler, film gösterimleri ve personel eğitimleri gibi pek çok geleneksel faaliyeti bulunan Alfemo şirket içi motivasyonun yükseltilmesi, markanın en önemli elçileri arasında yer alan çalışanların mutluluğu için tüm şirketlerin kurum içi çalışmalarını arttırması gerektiğine inanıyor.