28 / 03 / 2024

Alanyurt Sosyal Tesisi projesinin yüzde 90'ı tamamlandı!

 Alanyurt Sosyal Tesisi projesinin yüzde 90'ı tamamlandı!

YAPIMI devam eden Alanyurt Sosyal Tesisi'ni inceleyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, binanın yüzde 90'nın tamamlandığını, şubat ayında açılışının yapılacağını belirtti. 504 bin 525 TL bedel ile kazanan firma çalışmalarını bitirme aşamasına geldi...



YAPIMI devam eden Alanyurt Sosyal Tesisi'ni inceleyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, binanın yüzde 90'nın tamamlandığını, şubat ayında açılışının yapılacağını belirtti. Aktaş, "Daha önceden Alanyurtspor'un lokal olarak kullandığı, içerisinde bir bakkal ve berberin bulunduğu, tarihi çok eski, donanımı ise oldukça zayıf olan bu binayı yıkıp yeniden inşa ettik. Bir dönem belediye binası olarak da İnegöllülere hizmet vermiş binanın yerine yeni ve modern bir tesis inşa etmek üzere 2013 Eylül ayında temeli attık. Alanyurt Sosyal Tesisi ve bahçe düzenlemesi ile alakalı 21 Haziran 2013 tarihinde çıktığımız ihaleyi 504 bin 525 TL bedel ile kazanan firma çalışmalarını bitirme aşamasına geldi" dedi. 


İki kattan oluşan tesis bünyesinde çok amaçlı lokal binası, berber ve market gibi sosyal yaşama alanlarının olduğunu belirten Aktaş, "Projenin toplam parsel alanı 286 metrekare, toplam zemin kat alanı 228 metrekare. 1. katta Alanyurtspor Lokali, zemin katta ise Fatih Mahallesi Muhtarlığı bulunacak. Şu an inşaat olarak çok büyük ölçüde tamamlanmış durumda" diye konuştu. 

İnegöl Belediyesi tarafından Alanyurt Fatih Mahallesi'ne yapılan sosyal tesis inşaatı son aşamaya geldi. 


Bursa Hayat