18 / 04 / 2024

Akyazı Spor Tesisleri ihale edilecek!

Akyazı Spor Tesisleri ihale edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’da inşa edilecek spor tesisleri için gerekli hazırlıkların tamamlandığını ve 22 Mayıs Cuma günü ihaleye çıkılacağını müjdeledi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’da inşa edilecek spor tesisleri için gerekli hazırlıkların tamamlandığını ve projenin ihalesine 22 Mayıs Cuma günü çıkılacağını müjdeledi. 


Başkan Toçoğlu, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak sporun tüm branşlarına desteğimizi artırarak sürdürüyoruz. Bu kapsamda şehrimizde spor kültürünün daha da yaygınlaşması adına yeni sentetik sahalar, tesisler inşa ediyoruz. Hamdolsun bu yöndeki çalışmalarımıza bir yenisini daha ekliyoruz. Akyazılı hemşerilerimize verdiğimiz sözü yerine getiriyor, Akyazı Spor Tesisleri için 22 Mayıs Cuma günü ihaleye çıkıyoruz” diye konuştu.


Projenin Batakköy mevkiindeki 23 dönüm arazi üzerinde hayata geçirileceğini de açıklamalarına ekleyen Toçoğlu, “İhalenin ardından kısa süre içerisinde başlatacağımız çalışmalarımızla Akyazımıza içerisinde 2 bin kişilik tribün binası ve sentetik sahanın bulunacağı modern bir spor tesisi kazandırmış olacağız. 


Yaklaşık 23 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek çalışma kapsamında bölgede gerekli çevre düzenleme çalışmaları da yapılacak. Yeni projemizin şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler