18 / 04 / 2024

Akiş GYO ile Saf GYO birleşme görüşmeleri başladı!

 Akiş GYO ile Saf GYO birleşme görüşmeleri başladı!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Akiş GYO ile SAF GYO’nun birleşmesi için görüşmelere başladık'' dedi.


Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Akiş GYO), şirketin stratejik planları ve gayrimenkul sektöründeki hedefleri doğrultusunda, SAF Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (SAF GYO) ile birleşme görüşmelerine başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) açıkladı.


Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Akiş GYO ile SAF GYO’nun birleşmesi için görüşmelere başladık. Bu işlemin tamamlanmasıyla hedeflerimiz arasında yer alan “sürdürülebilir büyüme” doğrultusunda önemli bir adım atacağız. Bu kararla birlikte gireceğimiz yeni dönemde, istikrarlı büyümemizi yenilikçi projelerle devam ettirerek gayrimenkul sektörüne öncülük etme vizyonumuzu sürdüreceğiz” dedi.


Akiş GYO, gayrimenkul sektöründeki rolünü güçlendirecek bu adım ile Akbatı AVYM ve cadde mağazacılığı gibi projelerine ek olarak, SAF Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın bünyesinde bulunan Akasya Alışveriş Merkezi’nin de portföyüne katılmasıyla birlikte önemli bir kira gelirine ulaşacak ve bu konuda Türkiye’nin en büyük GYO’larından birisi konumuna gelecek.



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler