29 / 03 / 2024

Ajda Pekkan Arnavutköy Konutları'ndaki evini satıyor!

Ajda Pekkan Arnavutköy Konutları'ndaki evini satıyor!

Evdeki hayvanlarının rahat etmesi için Bahçeköy'de villaya taşınan Ajda Pekkan, Arnavutköy Konutları'ndaki evini 12.8 milyon TL'ye satışa çıkardı. Süperstar'ın süper lüks evi için 3 aydır ciddi alıcı yok...


Evdeki hayvanlarının rahat etmesi için Bahçeköy'de villaya taşınan Ajda Pekkan, Arnavutköy Konutları'ndaki evini 12.8 milyon TL'ye satışa çıkardı. Süperstar'ın süper lüks evi için 3 aydır ciddi alıcı yok.


KISA süre önce Bahçeköy Saklıkent'te bulunan lüks villasına taşınan Ajda Pekkan, Etiler Arnavutköy Konutları'nda bulunan 400 metrekarelik lüks dairesini satışa çıkardı. Yaklaşık üç ay önce emlakçısına talimat veren Pekkan, evine 6 milyon dolar (yaklaşık 12.8 milyon TL) fiyat biçerken, 90 günlük satış periyodunda gayrimenkulle henüz ciddi anlamda ilgilenen bir müşteri olmadığı öğrenildi. 


KARDEŞİNE DE EV BAKIYOR 


Kardeşi Semiramis Pekkan'la altlı üstlü komşu olduğu daireyi gözden çıkaran Süperstar'ın bu kararı almasındaki en büyük etken ise kedi ve köpekleri. Hayvanlarının villada apart konut koşulları göze alındığında daha rahat hareket edeceğini düşünen sanatçı, bunun için dairesini satışa çıkardı. Pekkan, kardeşi için de bölgede gayrimenkul araştırması başlattı. 



Samet Aday/Akşam