03 / 05 / 2024

12 Ocakbaşı Bayraklı Tower'da hizmete açıldı!

 12 Ocakbaşı Bayraklı Tower'da hizmete açıldı!

Adana kebabın adresi 12 Ocakbaşı Restoranını İzmir'e kazandıran Akif Uzunçarşılı, restoran ile ilgili yaptığı açıklamada ayrıca "Adanalıyım ve yıllardır kebap yemek için Adana'ya gitmek zorunda kalıyordum" dedi



Adana kebabı İzmir'e geldi gecelerinin olacağı restoranda butik bir şarap mahzeni de bulunuyor. 

Adana kebabın adresi 12 Ocakbaşı Restoranını İzmir'e kazandıran Akif Uzunçarşılı, restoran ile ilgili yaptığı açıklamada ayrıca "Adanalıyım ve yıllardır kebap yemek için Adana'ya gitmek zorunda kalıyordum. Şimdi biz bu çok özel bir restoranda hem Adana hem de tüm yöresel lezzetleri buluşturduk. Lezzet konusunda çok iddialıyız. Ancak damak zevki kadar konforumuza ve mimarimize de çok özen gösterdik, İzmir'e yakışan bir ocakbaşı kazandırmaya çalıştık. Bayraklı Tower 1. katta haftanın yedi günü 11.00-24.00 saatleri arasmda konuklarımızı ağırlayacağız" dedi. 


İzmir'in ilk 5 yıldızlı et restoranı 12 Ocakbaşı lezzet kapılarını açtı. 


Lüksü, konforu ve lezzeti bir arada yaşatan bu şık restoran Bayraklı Tovver'da kapılarını açarken izmir'in önde gelen isimleri ve basın mensuplarını da ağırladı. 

İzmir'in modern yüzü Bayraklı Tower'de 5 yıldızlı ocakbaşı konseptiyle dikkat çeken bu restoran, kömür ateşinde et sevenler için çok özel lezzetlere ev sahipliği yapıyor. 


Her biri ayrı damak zevkine hitap eden farklı et seçenekleri yanında sunduğu lüks ocakbaşı keyfi ile 12 Ocakbaşı İzmirlilere ve misafirlerine unutamayacakları bir tat festivali vaat ediyor. Mimar Emre Akoğlu tarafından tasarlanan restoranda İtalya- Türkiye kültürünün harmanlandığı dekorasyon dikkati çekiyor. 12 Ocakbaşı'nın işletmecileri burasının geleneksel ocakbaşı konseptinden farklı olarak Türkiye'nin en modern restoranı olacağını iddia ediyor. 

120 metrelik bacası var 12 Ocakbaşı'nın farkli bir yönü ise oturulabilir geniş mangal alanının özel tasarımı sayesinde etrafında sürekli taze hava sirkülâsyonunu sağlaması. Koku sızdırmayan 120 metrelik baca ise Türkiye'de bu tasarımda nadir mekânlardan biri. 


Özel terbiye edilmiş etler yanında kontrollü bekletilmiş etlerden de lezzetler sunan 12 Ocakbaşı, Şefi Erdoğan Turan'ın mangal ateşinin başma geçmesi ile gerçek et lezzeti arayanlar için eşsiz tatlar sunuyor. 



Yenigün