29 / 03 / 2024

Fi-Yaka Kırıkkale'nin temeli atıldı! 29 bin TL'ye!

Fi-Yaka Kırıkkale'nin temeli atıldı! 29 bin TL'ye!

Fi-Yaka Kırıkkale'nin temeli Fikret İnan tarafından atıldı. 7 bin konuttan oluşacak projedeki konutların fiyatları 29 bin TL'den başlangıç gösteriyor...


Fiyapı'nın,Fi-Yaka markasıyla ilk uydukenti Fi-Yaka Kırıkkale'nin temeli İçişleri eski bakanı Beşir Atalay,Fiyapı Yönetim Kurulu başkanı Fikret İnan, işadamları sanayici ve bürokratların katıdığı törenle atıldı. 330 bin metrekare arazi üzerine kurulacak olan uydukent 7 bin konuttan oluşacak.

Birinci etabında 2 bin konutun bulunacağı uydukentte gelecek talep üzerine  2'inci ve 3'üncü etaplar hayata geçirelecek..

Temel atma töreninde konuşan Beşir Atalay, başbakanın anadoluya yatırım çağrısına ilk yanıtın Fiyapı'dan geldiğini, bu tür yatırımları ve yatırım yapan firmaları her zaman destekleyeceklerini söyledi..

Atalay, Fiyapı tarafından Kırıkkale'de inşa edilecek 7 bin konutla Kırıkkale'nin milletvekili sayısının 3'ten 4 e çıkabileceğini belirterek yapılan yatırımın önemini vurguladı..

Projede stüdyo,1+1 ,2+1 ve 3+1 olmak üzere 40 metrekare ile 110 metrekare arasında  daire seçenekleri bulunuyor. Kırıkkale'de kurulacak uydukentte daire fiyatları 29 bin liradan başlayacak.. En pahalı daire ise 79 bin lira olacak..

Fiyapı yönetim Kurulu başkanı Fikret İnan açılışta 'yapmış olduğum açıklamalarda Anadolu'da Fi-Yaka markasıyla uydukentler kurmayı hedeflediğimi ve 29 bin liraya daire satacağımı söylemiştim.Fi-Yaka  Kırıkkale ‘de, 29 bin liraya daire satarak bu sözümü de yerine getirmiş olacağım' dedi.. Fikret İnan,bu proje Fi-Yaka markasıyla Anadolu'da  kurmayı hedeflediğim uydukentlerin ilki olacak.. 10 yılda 100 bin konut hedefimize Anadolu'da inşa edeceğimiz  uydukentlerle  ulaşacağız' diye konuştu..

Ekonomik konutun öncüsü Fiyapı, Herkes için Kaliteli Yaşam sloganını bu kez Anadolu'ya taşıyor

Herkes için Kaliteli Yaşam sloganının bundan sonra Fi-Yaka markasıyla devam edeceğini belirten İnan Fiyapı, ‘Fi-Yaka markasıyla Anadolu'da her zaman ekonomik konut üretecek. Herkes için kaliteli yaşamı Anadolu'ya da taşıyacak' diye konuştu.

İnşaatına başlanan Fi-Yaka Kırıkkale uydukenti satışa Ekim 2011 de çıkacak.  Projenin satışına 500 konutluk kısmın kaba inşaatı, bir bloğun da tamamı bittikten sonra başlanacak. Yani örnek daire yerine örnek blok yapılacak. Müşteriler bu örnek blokta her türlü daire seçeneğini bulabilecek ve dairesini görerek alacak.

Fiyapı,Fi-Yaka markasıyla Anadolu'da ekonomik fiyata kaliteli konutların yer aldığı uydukentler yaratırken, Richa markasıyla  lüks konseptte projeler üretecek...


Kübra Genç/Emlakkulisi.com