28 / 04 / 2024

Finans Park Sarphan Projesinde ofislerin metrekaresi 9 bin TL!

Finans Park Sarphan Projesinde ofislerin metrekaresi 9 bin TL!

Ataşehir'de inşa edilen Finans Park Sarphan projesinde konut ve ofislerin satışları devam ediyor. Projede ofisler, metrekaresi 9 bin TL'den satışa sunuluyor...


Finans Park Sarphan projesi, Sarp Group ve Emlak Pazarlama işbirliği ile Ataşehir'de yükseliyor. Proje, konutlar, ofislerden ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor.


Teslimlerin 2014 yılında yapılması planlanan Finans Park Sarphan projesi, 3317 Ada, 5 Parsel Mahallesi, Finans Park, otel, ofis, konut ve alışveriş alanlarını kapsıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde konut ve home ofisleri bulunan rezidans toplamda 54 kattan meydana geliyor.


Bünyesinde 53 adet mağaza ve dükkanın bulunduğu Finans Park Sarphan projesinde rezidans, ofis, otel ve alışveriş merkezi blokları yer alıyor.


Sarphan Finans Park Oteli 20 kaylı olarak tasarlanmış ve içinde kapalı otopark, fitness salonu,açık ve kapalı havuz, restoran ve helikopter pisti yer alıyor.


Finans Park Saprhan projesinde ofislerin büyüklükleri 74 metrekare ile 118 metrekare arasında değişkenlik gösteren ofislerin metrekaresi 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Finans Park Sarphan Evleri'nin ilk 10 katı otoparktan meydana geliyor. Rezidans'ta 2+1 daireler 810 bin TL, 3+1 daireler 890 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Ataşehir'de inşa edilen Finans Park Sarphan projesi için ödeme seçeneklerinde banka kredili veya peşin ödemelerde yüzde 3'lük indirim uygulanıyor.



444 4 733

www.sarphanfinanspark.com.tr



Işıl Seren KESKİN/Konuttimes.com