29 / 04 / 2024

Famerit İzmir'de metrekaresi 3 bin TL'ye! Ön satışta!

 Famerit İzmir'de metrekaresi 3 bin TL'ye! Ön satışta!

Echomar adıyla sağlık sektöründe başarılı bir büyüme gerçekleştiren Echomar Sağlık Grubu, aynı başarıyı inşaat sektöründe gösterme konusunda iddialı. İstanbul ve İzmir’de arsa yatırımları bulunan Echomar, ilk inşaat projesine İzmir’de başladı...


2 yıl içerisinde tamamlanması planlanan ve 150 milyon lira ciro beklenen proje; rezidans, otel ve AVM’den oluşuyor. Gerekli ruhsatlar çıkartılarak Ocak ayı itibariyle inşaatına başlanan ve toplam  500 üniteden oluşacak projede ön satışlar da başladı!



Sağlık sektöründe son dönemde hızlı bir büyüme gösteren Echomar Sağlık Grubu,  inşaat sektöründe de iddialı.  İstanbul ve İzmir’de arsa yatırımları yapan Echomar, ilk projesine İzmir’de başlıyor. Echomar Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Serdar Mutlu, gayrimenkul sektöründeki faaliyetlerine arsa satın almakla başladıklarını belirterek, ilk projelerini de 6 yıl önce İzmir Bornova’da satın aldıkları arsa üzerinde gerçekleştirdiklerini belirtti ve sözlerini şöyle sürdürdü: “60 milyon lira yatırımla hayata geçirdiğimiz proje rezidans, AVM ve otelden oluşuyor. Ruhsat başvurusunu yaptık. Mart ayında ruhsatı aldıktan sonra da hemen inşaata başlamayı planlıyoruz. Toplam 300 üniteden oluşacak projede ön satışlara başladık.”


Projede toplam ciro beklentisi 150 milyon lira…


Projeden toplamda 150 milyon lira ciro beklediklerini vurgulayan Mutlu: “Projemiz lokasyon olarak çok iyi bir yerde bulunuyor. Projede stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler olacak. Nisan ayında satışlara başlamayı planlıyoruz. İlk etap satışa çıkacak. Konutları metrekaresi 3-4 bin liradan satacağız. Şu anda ciddi bir ön talep topladık. Ayı zamanda proje bittikten sonra kiralama konusunda da hizmet vereceğiz. Projenin yönetimini Myvia isimli şirket yapacak. Bu sayede 2. elde de projenin değerini koruyacağız. Proje toplamda 3 kuleden oluşacak. 2 kulede konut ve home ofisler, diğer blokta ise otel yer alacak. AVM ise bu blokların altında 2 katlı olacak. 80 mağazanın bulunacağı AVM’de proje sonuna doğru kiralamaya başlayacağız.” dedi. 


Misafirlere özel oda


Projenin en önemli özelliklerinden birinin misafir odaları olduğunu belirten Serdar Mutlu “Projede misafirler için konaklamalı odalar ayıracağız. Bu sayede konut sahiplerine gelen misafirler düşük ücretlerle burada kalabilecek. Bu konutlarda otel konforunda misafirler kalabilecek” dedi. Mutlu, projenin bir diğer özelliğinin ise hayvan barınağı olduğunu vurgulayarak, tatile ya da başka bir yere giden konut sahiplerinin evcil hayvanlarını bırakabileceği barınak planladıklarını söyledi. Ayrıca sitede ikamet eden kişilerin iş görüşmelerini rahat olarak yapabilecekleri ofislerinin, boş vakitlerini değerlendirebilecekleri hobi bahçelerinin ve cep sinemalarının bu projede yer alacağını belirtti.


Sağlıklı Yaşam Merkezi de olacak!


Echomar Genel Müdürü Özlem Mutlu Çetin de, projenin içinde sağlıklı yaşam merkezi kurmayı planladıklarını belirterek bu uygulamanın ardından kendi projelerinde ve diğer projelerde de bu merkezlerin sayısını artırmak istediklerinin altını çizdi. Projenin bu anlamda da diğerlerinden ayrılacağını kaydeden Özlem Mutlu Çetin, 2013’te 4 lokasyonda bu tür sağlıklı yaşam merkezlerini açacaklarını dile getirdi.


www.echomar.com.tr