11 / 05 / 2024

Ezel dizisinin oyuncuları Exen İstanbul'u ziyaret etti!

Ezel dizisinin oyuncuları Exen İstanbul'u ziyaret etti!

Kenan Birkan'ın görkemli projesinin çekimleri için EXEN İSTANBUL tercih edildi. Yoğun çekimlerin ardından satış ofisini ziyaret ederek  proje hakkında detaylı bilgi alan uluslararası sanatçımız Haluk Bilginer,  EXEN'in bölgeye büyük değer katacağını söyle


İnşaat sektöründe konut, ofis, endüstriyel tesisler gibi birçok başarılı projeye imza atan Sur Yapı'nın, 650 milyon dolar değerindeki Exen İstanbul projesi yoğun ilgi görüyor. 

İstanbul bir kraliçe ise tacı Çamlıca'dır…

Bulunduğu Çamlıca bölgesi ve arsa alanının büyüklüğü nedeniyle Anadolu Yakası'nın  gözde projesi  Exen İstanbul,  anayolların merkezinde, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinin hemen yanı başında bulunuyor. Altunizade -Çekmeköy aksı üzerinde oluşan üst düzey iş, yaşam, alışveriş ve finans merkezlerinin tam ortasında yer alan Exen İstanbul, şehir hayatından vazgeçemeyen yeni sakinlerini bekliyor.

Muhteşem İstanbul silueti…

Toplamda 1.038 konuttan oluşan Exen İstanbul'da yatay binalar 11-15 katlı, 160 metre yüksekliğindeki kule rezidansı ise 44 katlı olacak. 36 m2'lik stüdyo dairelerden 355 m2'lik 4+1 dairelere kadar farklı daire tiplerinin bulunduğu projede Marmara Denizi ve Adalar manzarasına, katlar yükseldikçe İstanbul silueti de eklenecek. Panoramik İstanbul manzaralı daireler, penthouse keyfi ve lüksü ile benzersiz olacak.

Exen İstanbul'da şehrin ortası Çamlıca'da dev bir bahçe…

Exen İstanbul'da yaşayanların rahatı ve mutluluğu için en ince ayrıntıların dahi düşünüldüğü projede yatay bloklardaki tüm daireler yaklaşık 20.000 m2'lik dev bir bahçeye bakıyor. Yüzde 75'i yeşil alan ve rekreasyon alanından oluşan proje, göleti, havuzları, fıskiyeleri, çocuk parkları, 1 kilometrelik bisiklet parkuru, mini futbol sahaları, fun golf sahası, açık fitness alanları, meyve bahçeleri gibi birçok sosyal alanıyla da ev sahiplerine ayrıcalıklı ve konforlu bir yaşam sunuyor. Yeraltında çözümlenmiş otoparklar ve sosyal tesis dışında kalan açık otoparklar sayesinde yaşam alanlarında tek bir araca bile rastlanmayacak. Şehrin ortasında doğayla iç içe bir yaşam sunan Exen İstanbul, güneş panelleriyle ısınan havuzu sayesinde, bahar aylarında da açık havada yüzme keyfini yaşatacak.



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri