27 / 04 / 2024

Eyüp Park satış ofisi!

 Eyüp Park satış ofisi!

Eyüp Yeşilpınar'da Gül İnşaat tarafından inşa edilen 239 konutluk bir konut projesi olarak yükselen Eyüp Park satış ofisi...


Eyüp Park satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Gül İnşaat'ın Eyüp Yeşilpınar'da inşa ettiği konut projesi Eyüp Park, toplam 239 konuttan oluşuyor.


Eyüp Park projesinde 1+0, 1+1 ve 2+1 konut alternatifleri bulunuyor. Projedeki konutların büyüklükleri ise 34 metrekare ile 94 metrekare arasında değişiyor.


Eyüp Park satış ofisi!


Eyüp Park satış ofisi inşaat çalışmalarının yapıldığı arazinin hemen yan tarafında konumlandırılıyor. Eyüp Park satış ofisi ne ulaşmak için, 0212 627 99 99 numaralı telefonu kullanabilirsiniz. Yada dilerseniz www.gulinsaat.com.tr internet adresinden ulaşabilirsiniz.


Eyüp'te Yeşilpınar Mahallesi'nde yer alan Eyüp Park projesi, Maliye bloklarının tam karşısında, Veysel Karani Camii'nin yan tarafında inşa ediliyor.


3 blokta yükselen Eyüp Park projesinde; açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center, sauna, otopark ve güvenlik hizmetleri gibi daha bir çok sosyal olanak yer alıyor.


0212 627 99 99

www.gulinsaat.com.tr


Melek GÜNER/Konuttimes.com