17 / 05 / 2024

Extensa Bomonti Apartman'da 299 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Extensa Bomonti Apartman'da 299 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Extensa Bomonti Apartman'da alanları 70 metrekare ile 277 metrekare arasında farklılık gösteren konutların fiyatları 299 bin dolardan başlıyor. Proje için konut bedelinin yüzde 75'ine kadar Denizbank'tan kredi kullanılıyor


Extensa tarafından Şişli Bomonti'de inşa edilen Extensa Bomonti Apartman'ın 2011 yılının Ekim ayında tamamlanması ve hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

92 konut ile 9 mağazadan meydana gelen Extensa Bomonti Apartman, kendine has mimarisi ile “Kentli ve doğal” olarak tanımlanan, yatay bir çizgiye sahip konsepte inşa ediliyor.

Extensa Bomonti Apartman'da alanları 70 metrekare ile 277 metrekare arasında farklılık gösteren konutların fiyatları 299 bin dolardan başlıyor. Proje için konut bedelinin yüzde 75'ine kadar Denizbank'tan kredi kullanılıyor. 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor.

3 bin metre arazi alanı üzerinde hayat bulan Extensa Bomonti Apartman'ın 20 bin metrekarelik bölümü inşaat alanına ayrıldı. Proje 70 metrekarelik özel 1+1 konutlar, klasik tanımından farklı olarak ihtiyaca göre şekillenebilen akıllı yaşam alanları olarak inşa ediliyor.

Extensa Bomonti Apartman'da farklı metrekareler, farklı kullanımlar ya da benzer metrekareler, alternatifli kullanımlar mümkün. İlave olarak, bodrum katında eşyaları saklayabilecek bir depo alanı hazırlandı.  Doğal yerleşimi içinde “dönüştürülebilir” 1+1'ler ve içselleştirilen mekan tasarımları, Extensa Bomonti Apartman'ın akıllı mimarisinin öne çıkan özelliklerinden…

Extensa Bomonti Apartman'ın tasarımında öne çıkan en önemli detaylardan biri doğal ışık kullanımı. Geniş, ferah ve aydınlık ortak yaşam alanları, şehrin merkezinde yaşarken gün ışığının tam anlamıyla hissedileceği bir anlayışla kurgulandı.

Proje Bomonti'nin tam merkezinde, Dolmabahçe-Beşiktaş'a bir tünel mesafesinde ve Taksim-Levent hattına 500 metre mesafedeki metro istasyonuna da çok yakın bir bölgede konumlanıyor.

0212 296 88 18

www.extensa.com.tr

Projeden görüntüler için tıklayınız


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com