17 / 05 / 2024

Extensa Bomonti Apartman'da 299 bin dolara!

Extensa Bomonti Apartman'da 299 bin dolara!

Extensa Bomonti Apartman'da yer alan 70 metrekareler büyüklüğündeki özel 1+1 daireler, klasik tanımından farklı olarak ihtiyaca göre şekillenebilen akıllı yaşam alanları olarak tasarlandı. Projede yer alan konutların fiyatları 299 bin dolardan başlıyor...


İstanbul'un merkezinde, çok yakın gelecekte şehrin en önemli çekim noktalarından biri olacak Bomonti'de akıllı mimariyle tasarlanan İstanbullu bir apartman projesi: Extensa Bomonti Apartman.

Extensa Bomonti Projesi, 3 bin metrekarelik arsa ve 20 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Yatay olarak konumlandırılmış projenin 30 Aralık 2011'de teslimlerine başlanması tahmin ediliyor.

Bomonti'nin bu akıllı alanlara ev sahipliği yapan yeni apartmanı, mahalle havasının yaratıldığı kendine has mimarisi ile 92 konut ve 9 mağazadan oluşuyor. Kentli ve doğal olarak tanımlanan proje, yatay bir çizgiye sahip. Bu yataylığın avantajları ise camlarının açılabilir, balkon ve teraslarının kullanılabilir olması. Proje tasarımında öne çıkan en önemli detaylardan biri de doğal ışık kullanımı.

Geniş, ferah ve aydınlık ortak yaşam alanları, şehrin merkezinde yaşarken gün ışığının tam anlamıyla hissedileceği bir anlayışla kurgulandı. Extensa Bomonti Apartman'da doğal güneş ışığını tüm gün evinizde misafir edeceksiniz.

Extensa Bomonti Apartman'da yer alan 70 metrekareler büyüklüğündeki özel 1+1 daireler, klasik tanımından farklı olarak ihtiyaca göre şekillenebilen akıllı yaşam alanları olarak tasarlandı. İstenildiğinde geniş bir salon kullanımı ya da cam kayar panellerle yaşam alanından ayrılan yatak odası kullanımı şeklinde farklı yaşam senaryolarına cevap verebilen yerleşimler elde etmek olası. İhtiyaca göre yeni mekanlar oluşturulabilen bu sistem sayesinde daire içi kullanımlar daha etkin ve yaşam tarzlarına göre alternatiflendirelerek  şekillenebiliyor. Farklı metrekareler, farklı kullanımlar ya da benzer metrekareler, alternatifli kullanımlar mümkün. İlave olarak, sizin için bodrum katında eşyalarınızı saklayabileceğiniz bir depo alanı hazırlandı.  Doğal yerleşimi içinde dönüştürülebilir 1+1'ler ve içselleştirilen mekan tasarımları, Extensa Bomonti Apartman'ın akıllı mimarisinin öne çıkan özellikleri...

İstanbul'un yıldızı parlayan ve yakın gelecekte çok daha önemli bir konuma gelecek Bomonti'de yer alan bu proje, aynı zamanda St Michel Lisesi, Mimar Sinan Üniversitesi ve Haliç Üniversitesi Bomonti kampüslerine de komşu.  Çok katlı olmayan mimari yapısı ve çevreye duyarlı mimari tasarımı ile Extensa Bomonti Apartman'da halen satışları devam eden, büyüklükleri 70 metrekare ile 277 metrekare arasında değişen farklı tiplerde daireler bulunuyor ve ünite fiyatları 299 bin dolardan başlıyor.

2011 yılı Ekim ayında teslim edilecek projede satış bedelinin yüzde 75'i için Denizbank'tan 120 aya kadar konut kredisi kullanılabiliyor. Extensa İstanbul bünyesinde ise ayrıca size özel ödeme imkanları bulunuyor.

Şehrin kalbinde, kendi doğal dokusunu koruyan Bomonti'nin tam merkezinde, Dolmabahçe-Beşiktaş'a bir tünel mesafesinde ve Taksim-Levent hattına 500 metre mesafedeki metro istasyonu yakınlığındaki Extensa Bomonti Apartman; 2011 yılı Ekim ayında ilk ev sahiplerini ağırlamaya başlayacak.

Satış Ofisi: 0212 296 88 18
www.extensa.com.tr

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri