24 / 04 / 2024

Evzen Urla Villaları'nda 790 bin TL'ye!

Evzen Urla Villaları'nda 790 bin TL'ye!

Toplamda 18 adet ikiz villanın bulunduğu  Evzen Urla Evleri'ndeki villalar 4+1 şeklinde tasarlandı. Yılsonunda konut teslimlerinin yapıldığı projede villaların fiyatları 790 bin TL olarak belirlendi...


İzmir Urla'da Bahadır inşaat tarafından hayata geçirilen Evzen Urla Evleri'nin inşaatına 2009 yılında başlandı. Yılsonunda konut teslimlerinin yapıldığı projede villaların fiyatları 790 bin TL olarak belirlendi. Garanti Bankası'yla anlaşmalı firma 0,81 ile kredi imkanı sağlıyor.

4+1 şeklinde tasarlanan villalar toplam 9 dönüm alan üzerinde kuruldu. 18 dönüm alana kurulan Evzen Urla projesini Demirce Mimarlık tasarladı. Toplamda 18 adet ikiz villanın bulunduğu projede villaların iç dizaynları lüks ve standart özelliklerle iki farklı modelde oluşturuldu.

Dubleks villalardan oluşan Evzen Urla projesi içerisinde, yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, kaykay alanı, basketbol sahası, futbol sahası, zen havuzu, fitness, sauna ve her villa için 10'ar metrekare lig hobi bahçesi bulunuyor.

Evzen Urla projesinin odak noktasında binicilik kulübü yer alıyor. Proje deniz ve doğa manzarasına sahip. Urla Merkez'e 250 metre mesafede inşa edilen Evzen Urla projesinin sahile mesafesi 1 kilometre, havaalanına mesafesi 55 kilometre, İzmir'e mesafesi ise 35 kilometre.

www.bahadirinsaat.net
[email protected]


Projeden görüntüler için tıklayınız...


Kübra Genç/Emlakkulisi.com